A mislio sam buraz nemam šema za kupiti sebi koji gram marihuane za zapaliti u njemackoj a ne sjemena
. A ovo su neka ljeva sjemena sto sam dole pusio kad sam bio na godisnjem prosle godine pa hajd reko da posadim i bila je dobra vutra kad mi je na prozoru naraslo 4 biljke a slucajno trazeci na netu naleti na vas hajd reko da barem nesto izvucem dvije su malo zakrzljale a dvije su poprilicno velike oko 50 cm
Pa hajd reko kad bi za svoje potrebe posadio svremena na vrijeme dosta mi netreba mi onda niko
a nedo bog zlu netrebalo da znam kako se to radi i za ulje da covjek moze napraviti. Imali gdje na forumu kako vi pravite ulje od kanabisa?
A probacu nekad i sa tim sjemenima bio sam nedavno u českoj pa sam vidjeo da ima i tamo kupiti u prodavnicama pa najvjerovatnije da cu tako kupiti. A neznam jel pametno kupovati sjeme preko interneta na svoje ime i prezime ovdje je to malo vise jebeno. A inace sve sto kupujem preko interneta imam komsiju koji zivi ovdje a inace je iz splita njemu dam pare na ruke i ja narucim preko njega sta mi treba. Sad jos da sjeme kupim na njega mogao bi me provaliti lampu sam rekao da hocu saditi povrce i voce heheh