kontam,ali piše MaxLumens HPS žarulje crvenog spektra za fazu cvatnje ! znači mogu uzeti tu i odraditi i vege i cvijetanje s njom ?
Bauhaus,Baumax....vidio prije koji dan na Žitnjakufat_troll je napisao(la):hajde, molim vas, ekipo, pomozite još malo
tražim neki dućan il nešto gdje bih mogao nabaviti metalne cijevi/dijelove, reduktore, i slično...
specifično: reduktor 160 na 125, kratku cijev 125, te dva 'poklopca' za cijevi, 125 i 160mm
Da ne mislite da sam lijen, bau* sranja ne dolaze u obzir jer su komično precijenjeni, a za lutanje gradom na žalost nemam vremena...
Pretpostavljam da bih trebao naći nekog limara ili nešto, tko radi cijevi za dimnjake, no pošto nisam iz grada (a kao što rekoh, nemam ni vremena), iskreno ne znam di da uopće počnem
bonus: ako nekoga zanima, riješio sam problem cijevi, pa me cimnite na pm da ne radimo reklamu...
hvala i pozz
edit: dakle, tražim sljedeće:
plus još poklopac...
druže, ili nema, ili imaju samo jednu neku debilnu veličinu, a ako i ima, bolesno je skupo.m a n d o r je napisao(la):Bauhaus,Baumax....vidio prije koji dan na Žitnjaku