Kakva je Terravera zemlja, da li je neko koristio mozda ? I takodje NEW ENTRY zemlja ? Nigdje nema Terra Magme, samo Florabella....
puremah je napisao(la):A jeli moguce napraviti box u jednom krilu plakara dimenzija: visina 210, sirina 95 i dubina 50? Mozda bi se moglo obloziti folijom i sredit sve, ali brine me kako rijesiti ventilaciju. Mora li se ispuh zraka izvesti do nekog prozora, to bi mi bio problem zesci jer se plakar nalazi u hodniku a do prvog prozora ima dosta.
puremah je napisao(la):A jeli moguce napraviti box u jednom krilu plakara dimenzija: visina 210, sirina 95 i dubina 50? Mozda bi se moglo obloziti folijom i sredit sve, ali brine me kako rijesiti ventilaciju. Mora li se ispuh zraka izvesti do nekog prozora, to bi mi bio problem zesci jer se plakar nalazi u hodniku a do prvog prozora ima dosta.
ivasim je napisao(la):Pozdrav! Budući da se stvarno ne razumijem ni malo u elektriku ( žensko sam ), zanima me da li je moguće u dućanu tražiti da spoje hps 150w ili 250w lampu, da ne moram kupovati stvari posebno, nego da uzmem sve gotovo negdje u zg??
Hvala
p.s. i koliko bi to koštalo?
ivasim je napisao(la):... zanima me da li je moguće u dućanu tražiti da spoje hps 150w ili 250w lampu, da ne moram kupovati stvari posebno, nego da uzmem sve gotovo negdje u zg?? Tipa: samo uključit u struju...