Nema tu šta da se objašnjava, lepo kaže u prvoj rečenici:
Osim ako nisam pogrešno shvatio pitanje.Nema ličnog uzgoja druže
Osim ako nisam pogrešno shvatio pitanje.Nema ličnog uzgoja druže
Svaka cast za post, svaka ti je na mjestu. Nazalost lik je psihicki zaostao u nacinu razmisljanja.Izvinite na spamu ali evo moram prokomentirati , najjaci su mi ovi padobranci , koji ulete kao i nas drug NisamKriv , dode postaviti pitanje jer ga je strah , sta ce se desiti , pa onda fino dobije odgovor i nestane Ali bitno je da on NijeKriv da se ne valja igrati sa vutrom jer ti ima nus pojave na covjekovo psihicko i fizicko stanje . E da i sada si pao , i ne uzimas vise travu nucio si se pameti i sada si cist Ok to znaci onda ovako , da mi svi koji ovdje uzimamo travu na dnevnoj bazi da nismo bas normalni i da vjerovatno svi imamo nekakve nus pojave psihicke i fizicke , ali si nas svejedno dosao pitati za savjet ? E da i mi naravno nisamo pametni i nismo cisti jer svaki dan pusimo travu ?
Nije da hejtujem i da zelim da se covjek lose osjeca nego eto , kao aktivni clan foruma koji je na forumu na dnevnoj bazi po par sati , i koji je procitao vecinu tema i postova , smatram ovo kao bezobrazno ponasanje nekoga tko se tek registrirao . Ovdje sam upoznao neke ljude koji su bolji prijatelji i kvalitetniji i zdraviji ljudi ( mislim psihicki ) od vecine ljudi sa kojima sam proveo cjeli zivot , i spremni su pomoci iako te neznaju tako da ta prica o pameti i o psihickim i fizickim nuspojavama ne drzi ti vodu
Da sam ja neka faca ovdje na forumu ja bi fino stavio pravilo da novi clanovi nemaju uopce opciju bilo sta komentirati niti pisati u bilo kojoj temi prvih mjesec dana , pa onda da vidimo ko se registrirao da pita nekakvo pitanje za svoje dupe ili ko zeli biti clan foruma , upoznati se sa pravilima i onda ako mu se svidi ostati a ako ne svojim putem
Eto pis out ljudi ostanite mi dobri , volite se i sve sto ide uz to
Druze samo se ti opusti nece ti stici nista meni su nasli 20 komada proslo 5 godina i nikad mi nista nije stigloKakve su kazne i šta se može očekivati za pronađenih 35 semena koja su pronađena od strane carine Srbije?
Magnet sam za toTi bas imas problema sa zakonom
Mislim da ne, bitno im da te rebnu za lovu. Na 20k te puknu oko 7-8 soma.Jel zna neko da li carina obraca paznju na panele u srbiji?
Hvala,pa nadam se da cu barem dobro proci.Ne znam ni koliko cu cekati da stigne koverta,nadam se uskoro.Dobices novcanu kaznu,a ako proveravaju mogu to uvek da vide.Ti neces imati problema oko zaposljavanja,a za tvoju sestru ne znam,mozda ima...Moj drug kada se zaposljavao kao inspektor i dedu su mu proveravali.Mada to nije presudno kod zaposljavanja,ako hoce da je cimaju,mogu,ako imas vezu nece.
Vazi hvala ti puno ,nadam se samo da ce da se legalizuje barem je manje stetnije od cigara i alkohola ali to sad nije tema.Kukaj kod sudije,ne znam sta da ti kazem,vidi imas sada i neki dogovor,da uplatis u dobrotvorne svrhe neke pare,ne znam da li se tada brise.