zna se zasto se ne druka!
ili se sazna kad-tad!
A sto je najgore, to _KAD_ je zajebano do ludila
ili se sazna kad-tad!
Nije mi to nikako bila namera pratili su ga jbg.Znači nagodba, tebi sloboda da bi svedočila protiv njega??? Žargonski rečeno, drukara. Čestitam na rejtingu.
Imam i ja ime i prezimezna se zasto se ne druka!
ili se sazna kad-tad!
Trebalo bi to da prođe bez ikakvih problema, osim ako nisi iz Bosne.
Čini mi se da je neko pisao na forumu da su mu pravili problem za svetlo.
Svjetlo u smislu prevelike potrošnje na brojilu ili osvijetljenosti? Ako je to led su u pitanju zaštićene od pogleda tako da ne vidim problem....
a bree
rasveta u smislu narudzbine i dostave u smislu pitanja koje si postavio!!!
sigh
To sam i ja dobio za paket(1.9g) trave samo zato što nisam hteo da pevam kao ovaj nečovek od gospođe par postova iznad, uhvatili su nas maltene na primopredaji a lik koji mi je doneo je srećom uspeo da im pobegne a od mene nisu uspeli da izvuku ništa pa su napisali sudiji kako sam ja bio veoma bezobrazan i nisam pokazivao nikakvu vrstu kajanja, što je sve istina. Posle sam jedva i dobio oportunitet i ako mi je prvo delo.Tada je u Hr.bio najstroži zakon, a ja sam za konzumaciji i posjedovanje manje od grama, dobio 6 mjeseci zatvora sa 2 godine kušnje. Što znači 2 godine uvjetno i ako me u tih 2 godine, ponovno ulove za isto dijelo, idem 6 mjeseci u zatvor!
Poznajem dve osobe koje su pale i imaju istu priču kao i ti. Dakle istih godina, slična količina, prvi prekršaj, itd. Jedna osoba je dobila kaznu od 40k, a druga 80k dinara. I ta kazna se isplaćuje na rate, u roku od 6 meseci ako se ne varam. Nećeš mnogo nadrljati osim što će te klepiti po džepu.Tebra ja trazio lepo pomoc
Ako mozes pomozi brt
Ako si upucen nesto
Nije ilegalno, osim ako nemaju neoboriv dokaz da ti ta svetla poručuješ za uzgajanje trave, što je jako teško, onda jeste ali onda već imaš i drugih problema...Kad ste već pomenuli svetla, da li je legalno poručiti ih iz inostranstva za Srbiju? Sa nekog sajta poput Hempatie itd
Jel su skoro pali?Kad ste već pomenuli svetla, da li je legalno poručiti ih iz inostranstva za Srbiju? Sa nekog sajta poput Hempatie itd
Poznajem dve osobe koje su pale i imaju istu priču kao i ti. Dakle istih godina, slična količina, prvi prekršaj, itd. Jedna osoba je dobila kaznu od 40k, a druga 80k dinara. I ta kazna se isplaćuje na rate, u roku od 6 meseci ako se ne varam. Nećeš mnogo nadrljati osim što će te klepiti po džepu.