Drugar nije pao sa mnom, on je pao dva meseca pre mene, raspitao sam se kod njega sta me ceka otprilike???
a drugar, koliko je on imao?
Drugar nije pao sa mnom, on je pao dva meseca pre mene, raspitao sam se kod njega sta me ceka otprilike???
a drugar, koliko je on imao?
Hvala druzeDruze imas u ovom clanku da procitas deset takvih slucajeva, opusti se, ne treba ti advokat, dobices sigurno oportunitet i kaznu od 30k u humanitarne. Samo imaj na umu da ne smes vise da kiksnes
Guraju pištolj u usta, uvrću jaja, tresu šokerom, teraju na plank u sedećem položaju i kažu da ako se pomeris pomerice ti bubrege dok šutiraju u jaja... samo mali deo svinjske torturemlate 4 sata za dzoks? e bem te drzavo, trebo je klinton sve da sravnja.
Iskompleksirane svinje, sve se dešava u kancelariji, kome da se žalim? Policiji? Tužilaštvu? Kako da dokažem? Imam masnice, natecena mi je leva strana lica, oko plavo, ledja modra, grudni koš modar.... itd itd, ali džabe, njihova reč je mnogo jača od moje.. SrbijaČuj dobio batine za dzoks? Yebem ti sve, ovu omladinu isprepadaju, qurac bi mene pipn'o druze, pa taman da idem do Strazbura za ljudska prava. Ost'o bi bez posla onaj ko me dirne rukom, a kamoli sta drugo. Upoznajte se malo sa zakonom kad ga već kršimo na pravdi boga.
Jel si ovo meni odg?
Pogledajte prilog 360066
po dopunjenom zakonu 3+ godina, to na papiru;
u praksi... novcana i uslov?
nisam jos cuo da je neko osudjen po novom.
vec ti je odgovorio kolega @grouchy ...mozes da ocekujes novcanu kaznu,uslov i eventualno neki drustveno korisni rad...Kakve su kazne i šta se može očekivati za pronađenih 35 semena koja su pronađena od strane carine Srbije?
...evo ti moj pravni savet..advokat...to što su ti našli u kolima može da bude priča da si pokupio neku devojku u klubu da ste se kuvalo i vozači..npr i ona to ostavila...dobićeš eventualno uslov i neki dobrotvorni rad.opusti si,pa nisi valja diler???Pozz forumasi,treba mi pomoc nekog upoznatog sa sistemom.E ovako,pao sam 27.08 ove godine.Nasli su mi u vratima auta zip kesicu bruto 1.9 g i u kaseti cigaret kesicu bruto 0.5 g koju je ostavio drug koji je bio samnom na koncertu.Oduzeli su mi i noz koji koristim za pecanje seciva duzine 8.5 cm ali me on ne brine.Potpisao sam zapisnik kojim preuzimam sve na sebe i da drug nije znao sta se nalazi u autu (od njega nije ni izjava uzeta).Zadrzali su nas u stanici jedno 45 min i pusteni smo.E sad cekam poziv za sud i drhtim u iscekivanju.Da napomenem da mi je dosije cist,stalno zaposlen,imam 34 god.Znam da postoji mogucnost DKR,novcana kazna i najgora solucija zatvor i gubljenje posla.Mnogo bi mi znacila pomoc nekog ko zna sta me odprilike ceka,hvala.
Nema ličnog uzgoja družeIma li neko informaciju kakva je aktuelna situacija sto se tice kazni za licni uzgoj(bilje-dva)?
Daj objasni ovo s licnin ili osobnim uzgojem jer znam da nisam pušio dosta dugo al kad ovo pricitam zabrinem se da me ne pegla jos uvjek a znam da roba nije bila tako dobra ......Nema ličnog uzgoja druže
...ne postoji..to je delo, pa čak i državama EU gde je dozvoljeno uzgoj CBD....ne mogu da ih uhvate ni za glavuni za rep..igranka..frka takse..jeste CBD..pa nije...jeste THCpa nije..
Lodilo