Policajac je pominjao nekih 20-30 hiljada jel to istina , ili cifra ide mnogo visedobra ti fora, pao sa kokom i razmisljas da li mozes da prodjes bez novcane. jedino u meksiku da zivis
Policajac je pominjao nekih 20-30 hiljada jel to istina , ili cifra ide mnogo visedobra ti fora, pao sa kokom i razmisljas da li mozes da prodjes bez novcane. jedino u meksiku da zivis
Pa to ili novčana ili u najgorem slučaju uslov tako kažu 3-4 advokata sam pitao gore sam malo losije napisao ... Zna li se možda koliko vremena će minimum proći dok dobijem poziv prošli put sam dobio posle 6 meseci
Sinoc sam pao sa nesto jako malo kokaina(izvinjavam se sto nije vutra ali ovde mogu da dobijem jedino odgovor) 0,2 0,3 . E sad u stanici posto sam bio veoma korektan i fin bili su i oni prema meni i nisu me zadrzali 48 sati , potpisao sam da je moje , receno mi je da necu biti krivicno gonjen ali da cu imati novcanu kaznu , ajde da mu verujem. Posto je prvo padanje dali mogu da se izvucem i bez te novcane kazne i bez dosijea?
Bas tako ce razmisljati i sudije/zamenik tuzioca ko god ti bude izricao kaznu, ako imas da dajes tolke pare na belo imas i za kaznu, zato ces vrv proci sa 80-100 00050 soma pa navise al lako ce ti biti, cim imas za mic 60 do 100 evra da das
Pozvacu se na oportunitet iako mi je u stanici receno danas da to daju samo za vutru , a ako nista bicu i sa godinom uslova presrecan ..Ne znam da li za koks daju oportunitet? Drugar pre par god pao sa tako nekom malom kolicinom, odmah je iscimao nekog advokata da se posavetuje sta da radi. Nisam ga nikad pitao kako je na kraju prosao ali znam da se bas iscimao oko svega jer je cak I uslov bio u igri, iako mu je bilo prvo delo. Ja bih se posavetovao sa advokatom koji radi takve slucajeve, ipak oni imaju iskustva sta raditi.
a nisi imao vremena da bacis to?probao da pobegnem od interventne posto sam ih video iz daljine ali neuspesno, stigli me
99%neces robiju dobiti
Prvo delo neosudjivan Srbija?
[/QUOT
Da, srbija, prvi putPrvo delo neosudjivan Srbija?