da li su imali nalog za pretrespre mesec dana imao sam kucni pretres i prilikom pretresa su mi nasli duvan u kutiji gde se nalazilo 7 semenki
pa jel u kutiji bilo vutre ili nijejer su kao nasli 1.4 grama ostataka bilje marihuane...
koje to, duvan ili semenke il taj 1.4 gr vutreja sam priznao da je to bilo za licnu upotrebu
nikad, i sad ti tek tako banuli u kucni pretres. kako ces to da nam objasnis. nisam cuo da policija nasumice upada u gajbe i vrsi pretres tek takonikada nisam ranije privodjen niti osudjivan niti jednom pretresan ili u gradu ili u kolima...
nikad, i sad ti tek tako banuli u kucni pretres. kako ces to da nam objasnis. nisam cuo da policija nasumice upada u gajbe i vrsi pretres tek tako
Ne moze se bez naloga tek tako uci u privatni posjed ili greskom policije. Imao je kod sebe sjemenke, znaci tu greske nema, imali su osnov da pretraze stan. Eh sad sta je tu u igri ili je sa pogresnim drustvom ili je nesto drugo u pitanju znao on sam. Znaci pratili su ih, izvrsili pretres i pronasli sjemenke. Nije to tek tako i bez razloga napravljeno.moze biti mnogo razloga
tesko da policija gresi, da bi upali u kucu i uradili pretres mora da postoji nalog. a za izdavanje naloga mora da postoji opravdana sumnja. ne moze policija tek tako da ti zvoni na vrata i zahteva pretres a da je pri tome pogresila adresumoze biti mnogo razloga, od greske policije
svasta, pa bio je u vlastitoj kuci, nije se nasao slucajno na nekoj rejv zurci pa ga zadesila racijado toga da se momak nasao na pogresnom mestu u pogresno vreme
Ne moze se bez naloga tek tako uci u privatni posjed ili greskom policije. Imao je kod sebe sjemenke, znaci tu greske nema, imali su osnov da pretraze stan. Eh sad sta je tu u igri ili je sa pogresnim drustvom ili je nesto drugo u pitanju znao on sam. Znaci pratili su ih, izvrsili pretres i pronasli sjemenke. Nije to tek tako i bez razloga napravljeno.
@powerranger jesu li i kod drugih iz tvog drustva izvrsili pretres ili samo kod tebe? Mozda su vas u isto vrijeme pretresli i kod drugih nesto vise nasli? Ili imate smekera u ekipi Ako nisu onda je ovo sto ti je @grouchy napisao izgledno
tesko da policija gresi, da bi upali u kucu i uradili pretres mora da postoji nalog. a za izdavanje naloga mora da postoji opravdana sumnja. ne moze policija tek tako da ti zvoni na vrata i zahteva pretres a da je pri tome pogresila adresu
svasta, pa bio je u vlastitoj kuci, nije se nasao slucajno na nekoj rejv zurci pa ga zadesila racija
brate meni su upali u kucu sa nalogom za pretres
to je protivzakonito i moze da se podnese tuzba protiv inspektora. koliko sad citam, postojao je nalog, znaci i opravdana sumnja, znaci neko ga je najverovatnije drukao, al me malo buni ovoDesava se i da udju na posed bez naloga ali to obicno rade inspektori
sad, sta se tu zaista desilo i sta je on potpisao, jedino da nam laganini objasni kad svrati u svoju temu. a s kim se druzi i ko mu je mogao namestiti pandure sa nalogom, mora sam da razmislijer su kao nasli 1.4 grama ostataka bilje marihuane..
samo pazi da te ne posalju na testiranje a ti ispadnes pozitivan onda te mogu drkati i mogu ti dati uslov na godinu dana