Žiža ta neonka ti je za cvjetanje (2700k), i 18w je malo za bilo kakav razvoj. Sijalice sa žarnom niti se nekoriste za uzgoj. Koje su dimenzije boxa?
Pa i nisam , hteo sam samo da proverim sa ljudima koji su bolje upuceni u ovu tematiku. Mozda nisam bio jasan, na sijalicama koje su namenjene za uzgoj nema nikakvog upozorenja, upozorenje sam nasao na kutiji sijalice koju sam uzeo za sobno osvetljenje, znaci nevezano za uzgoj. Ne bi mi ni palo to na pamet, mislio sam da je ukljucivanje/iskljucivanje isto bilo da radim rucno ili automatski. Prodavci grow opreme ili ne znaju za ovaj problem ili ih ne interesuje kada valjaju digitalne tajmere u paketu sa CFL sijalicama.Sem je napisao(la):nisi li na kraju sam sebi odgovorio
"The instructions usually read not to use DIGITAL timers with CFL, because digital timers use a relay to apply power. Mechanical timers apply power by mechanical means, the same as your light switch."na netu sam nasao da treba izbegavati digitalne tajmere u kombinaciji sa CFL sijalicama (zaboravio sam koji je tacno razlog u pitanju).