Aj prestani s tim autima, utvrdili smo da pojma nemaš šta valja
Osim toga, o kakvom boxu ti pišeš? Nemam ja box
Shvatili mene ozbiljno ili ne i dalje stoji da si u krivu. Moš imati lumena koliko hoćeš, ako biljka ne iskorištava to. To ti je kao kad bi reko da nije bitna frekvencija zvuka nego samo decibeli :icon_lol: Kruške i jabuke mješaš
Valna duljina i intenzitet! Zato valjda pod 2000K biljke rastu štrkljave, izdužuju se i imaju manje listova , bez obzira koliko je blizu svjetlo, ali ja sam neozbiljan i pričam gluposti i nikad to nisam iskusio, jel
Ko će naučiti, naučit će ponavljao ja ili bilo tko drugi po petstoti put jedno te isto ili ne. Imate u ovoj temi od početka sve napisano, isčitajte sve i onda si odaberite koje čete fluo lampe koristiti. Al ja i dalje svima predlažem da skoknu do jedne druge teme u ovom istom pod forumu, nebi li donijeli pravu odluku i kupili pravu lampu za cvjetanje, jer ovi cfl-ovi su, da oprostite na izrazu, drk :icon_lol:
Što se UV tiće, nema se šta dodati
Sve si reko
aj sad razmisli opet i reci jesu li lumeni jedini bitni, jer tvojom logikom, ako nema veze temperatura boje, može UV isto odradit grow ako ima dovoljno lumena :icon_lol:
Adio *ebači! Ja sam reko sve što sam imao za reči :icon_lol: