Naduvani postovi

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Čupčupava

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.07.2012
2.266
17.177
358
Kažu počinje jesen, pad temperature, kiša, za ovo malo života ne sećam se da sam na terasi čekala kišu k'o ozeblo sunce, evo je, evo oblaka, sad će, sad će, ne farbaj vrata danas napolju, kiša će, ne valja na vlagi da ostanu, skupi veš, kišu kažu, ne zalivaj danas - rekli su kišu.. I tako, na balkonu od popodne čekam Godoa.. U ovakvim situacijama, u crtićima, stvori se oblak iznad tog što dosadjuje kad će kiša i čitavog ga poplavi.. Kao ono, baš namerno - jer je nestrpjiv po prirodi..

Ps- kakve kurve?

Čupčupava

Poznanici Foruma
Poznanik Foruma
04.07.2012
2.266
17.177
358
Dosta je kiše palo proletos, pa vode u principu ima dublje, nismo punili nemilice kanistre ovo leto, više je žega od gore palila i taj prvi sloj zemlje osušila, tako da za biljke je ok ovo leto sa vodom, bar ako imaju malo senke kao naše.. Malo se zezam na svoj račun jer meni nekako sve teže padaju ovi dugi, topli perodi, zaključila sam da čim padne temperatura i kiša, imam sto puta više elana i bolje se osećam, pa mi je onda bolje u životu.. Bilo je i prthodnih leta, kao npr pretprošlo, kada je svaki 2 dan bilo potrebno zalivati, ovo nije..

16.07.2024
15
38
13
2 meseca pauze od drage nam munje, jednostavno takav period naisao, a i prijalo mi je mogu vam reci. Nisam namerno hteo da otvaram dnevnik nekonzumacije jer ipak nije mi bio cilj da apstiniram ne znam ni ja koliko. Jednostavno oladio sam sa pusenjem na neko vreme i eto prodje vec 2 meseca. Da li sam osetio neke promene, jesam. Da li mi je nesto mnogo lepse bez dzeje, ne bas. Navika je cudo sto bi rekao Ekser u Rodama. Ipak to je taj mali ritual u kojem svi uzivamo i jednostavno kako da ne zavarim dzokac, pa toliko me uspomena samo vezuje za varenje. Ne spadam u onu grupu uzivalaca koji puse dan i noc (iako sam imao i takvih perioda), jednostavno ne prija mi, sto vise sazrevam shvatam koliko je lepse nagraditi sebe ovakvim uzivanjem, a hladne glave ici kroz zivot i svakodnevne prepreke prelaziti iskljucivo sam sa sobom i bez ikakvih stimulansa. Pozeleo sam se biljke i uzivam trenutno nakon 2 meseca pauze, jedne od duzih u poslednjih nekoliko godina. Ako neko zeli da nastavimo prepisku na ovu temu vezano za moju pauzu nerka se slobodno nadovezuje dole ::listomahanje:::D