Ja sam se doista dvo-tro-cetveroumio di da se izjadam, problemi sa uzgojem, galerija vanjska, galerija nako, mozda cak i kod
@Papa Romeo (ko zadnja varijanta hehe) al onda skontam - u naduvane, brigu na veselje. Ukratko, struhlo sve. Dobro, nista ne struhne stopostotno. Ostane i kajsije truhle, i jagode truhle i svega truhlog bar 8 posto cistog, samo je pitanje isplati li se cistiti. Gusjenica i gljivica su najjaci tandem poslije dvajt jorka i endi kola. Da ne volim Mancester, bile bi najjaci tandem ispred navedenih. Uspijem nesto skinuti prije 7 8 dana, uglavnom ono sumnjivo. Odem jucer... Plač. Svaki imalo veci hed je mrtav. Sad susim kokice al i to pobudjavi cim ne bije zrak po njima. Ono od prije 7 8 dana probao evo sad - bolje od bilo cega sto bih nabavio. Zao mi sto ne skidoh sve. Fun fact: ne cijepajte drva s telefonom u dzepu, moze da se osteti displej, ili u mom slucaju kamera. Nadam se da cu to uskoro rijesiti pa da onda ostavim post i u nekoj galeriji (ako sta spasim) Zbogom fotoperiodi, bilo je lijepo, odsad autosi. PS kad se jedno zapetlja, sve se zapetlja, zivotne zanimljivosti, uglavnom, jedva cekam da pregledam galerije i dnevnike..
Hej staj, sto bi reko DooL.