Kakva je ovo današnja omladina ? Ccccccc ....
Ja ne mogu da verujem . Danas završih malo ranije sa poslom, krenuh kući, kad stiže mi poruka od mladje ćerke, koja, usput, ima 19. godina. Pročitam, piše ovo - Ajde me nazovi kad kreneš sa posla kući, treba nešto da kupiš usput , idem noćas da spavam kod drugarice...
Ja je, naravno nazovem i pitam šta treba, a ona mi kaže, ovo - Ne mogu sad da se setim, mora da sam nešto pobrkala ...
A, da, nisam najvažnije napisao, ni žena mi nije kući. Noćas u njenoj školi proslava male mature, klinci, osmi razred. A ona je učiteljica. I dežura tamo ... Zvali mene da snimam za pare, al sam izbegao. Jbg. kinta je kinta a princip je princip. Ne mogu, eto, takav sam .... Ajde Hook vrati se na ono što si počeo.
Dobro. Ja dodjem kući. Ona se sprema, ja je pitam ponovo šta je htela, a ona odgovara ovo - Ništa ne treba, zeznula sam se ...
Dobro. Ode ona, poruka od drugara da dodjem kod njega, javlja da je kupio neku duvku. Odem do njega, dooobra duvka, dernem 4 piva, ladna, i dodjem kući drugi put noćas :icon_smile: . Ulazim u kuću, kad stiže mi poruka od ćerke u kojoj piše ovo - Toalet papir, sad sam se setila . Sa smajlijem na kraju .
Sam sam kući i uhvatila me panika. Šta sad ako mi se prikenja. Nema ni salveta, gledo ja odma. I nema nigde sad da odem da kupim, malo mesto, sve se prodavnice zatvaraju do deset. Moraću da perem bulju ko moja braća muslimani.
Muslimani sa ovoga foruma, sad se vama obraćam. Nemojte misliti da vas nešto zaebavam i provociram, nisam ja takav. Nego, stvarno, to mi je jedina opcija.
Baš me panika uhvatila. A i baš sam fino razvaljen.
Kakva je ova današnja omladina ? Ccccccc ....