Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ja imam jednog Early skunka kojeg bi trebao poslikat. Stabljika normalna, topirana; 1. glavna grana normalna, 2. glavna grana flat stem mutacija.
Pored svega, listovi na cijeloj biljci koja je velika solidno nisu veći od 6-7 cm promjera a cvjeta dobranih mjesec dana i tek su sad cvjetovi jedva počeli pomalo formirat oblik. Ako tako nastavi, neće bit gotova prije 11. mjeseca
Nakon kratkog pocetka ispod hps250 i ubacivanja mh600 pocele su se pojavljivati neke deformacije mislim upravo zbog te promjene u kolicini i spektru svijetla...
Trolist na sporednim granama ali ne na svakoj..
List na listu
3 ili vise pistila po calyxu
Ova deformacija mi je najzanimljivija od svih jer je prvi put vidim na biljkama...neki kazu ne dobra ali ne nuzno(gubitak na potenciji radi omjera calyx-pistil)..vrijeme ce pokazat svoje, bilo bi super kad bi to bile mozda prve naznake da ce okrenut na polyploid...
Evo da se i ja upisem u ovaj dio foruma.Naime,iz vrhova automata White train izlaze mi trolisti.Sada dali je to kakva deformacija ili...neznam ali meni nova stvar.Cjjela biljka je od pocetka jako cudna..od ful brzog cvijetanja do samog izgleda vrhova.
Sve jasno frend medutim ova je ful cudna sorta.Ne zalim se jer je puna ko prasica ali u puno segmenata drugacija od ostalih automata.Kako god bitno da je dim kvalitetan,a sudeci po mirisu i ljepljivosti bice bombon