Mutacije i deformacije Cannabisa

Hempatia Soma iGrow Hemps garden

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.488
9.178
258
Polyploid nije sigurno. A mislim da nije ni neka druga mutacija. Može biti reakcija na jako sunce ili je neki insekt pojeo vrh dok je bio sasvim mali pa su imale topping. Na nekim slikama izgleda skroz normalno.

turpijant

Aktivan Član
07.06.2015
375
1.452
143
35
Dzoli ali na skoro svakoj nodi izlaze 2 cveta, dal glavno dal sporedno. Delovalo i meni sve normale dok nisam ostalo pregledao. To za insekt stoji, ne znam dal si procitao i prethodni moj post ovde, nema "oziljka" nikakvog. Pritom i neki vrhovi imaju po 3 node a cvetovi u istoj ravni. Ako me razumes, cvetovi se cickaju od gore na dole sve deblje, ali ovde na vrhu ima tipa 2 ili 3 cveta. Svaka donja grancica ima izlaz za 2 cveta. Ako se razumemo. Poslikacu malo bolje, mada videcemo za mesec dana kako to izgleda.

• Sviđa mi se
Reactions: Jolly Joker

Jolly Joker

Compost your enemies!
Prijatelj Foruma
14.10.2010
1.488
9.178
258
Kad se odradi dovoljno rano, nema nikakvog ožiljka neko vreme nakon toppinga. Ja lično tako topiram ali možeš primetiti kod puno biljaka kod puno kolega - ono mesto gde je prvi topping odradjen nema ožiljka kasnije. Čak i ovi što skinu poveći deo za klonove, jednostavno zaraste s vremenom.

Takodje, nije baš u istoj ravni ako pogledaš bolje. I to mislim da je reakcija na jako sunce. Biljka skonta da može više i krene razvijati bud-dva ispod najvišljeg u istom ritmu.

A moguće i da samo lupetam… :lol: