Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kod mene je tek krenio paradajz. Ako ovako ostane,dobar i napredan ... bit'će paradajz sosa Al' viđe krompira iza paradajza.Ni kapi otrova,zlatice odstranjene rukom.
Krompir mladi, pomalo vadimo...evo upravo se peče jedna tura Izvrsno se slaže sa zelenom salatom ,uhhhh i malo soli
Ima i jedna mala paprika,prva za sada
Ovih dana okopavam ciklu ,al' laganini ... jer ne mogu brže
Danas isto A sutra za ručak,mislim da će biti mahune
Ove godine nisam nesto puno sadio,cisto nesto malo da se ima za kucne potrebe i da se malo zanimam. paradaiz
boranija,bunda i pecenjaci (kukuruz)
Tikva.
tikvica..
ima i nesto luka,paprike i spanaca... mada to sam zaboravio uslikat... nije nesto puno al dovoljno da se zanimam i za malo zimnice...
Predobro,predobro,mmmmmmm... dinje s medom
Moja bašča je poprilično izgorila.Prži nemilice danima.Ono malo štoj' naišlo ciklone,prođe kao da je nije ni bilo
Luk smo manji dio povadili ,krumpir je ostao bez lista sav ,cikla se drži ali je žedna ,paradajz je ok,zdrav i zelen (špricamo ga mlijekom i vodom) ,krastavci pomalo dolaze ,ukusni su i slasni Malo paprikice i malo mahuna,da trbušina bude puna Malo piletine malo ovog krumpira što liči na pače malo,i evo ručka domaćeg