Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Ja bzvz posdio bio jagode i nakon nekog vremena odustao od njih, gledam jutros izisle i ukorjenile se van pota. Ja sam odustao od njih al one se nisu samo tako predale
Ove godine je paradajz rooodiiio, imam sve: šalša blaga, šalša ljuta, neljuti kuvani, ljuti kuvani, sa dalmatinskim začinima, sa peršunom i celerom, danas ljuti chilli sos.. Desetak vrsta paradajza ove godine, ukusni su svi i zanimljivog izgleda i boje..
Jedna dobra informacija za vrtlare i outdoor ekipu. Ako nalazite ovakva jaja i ne znate šta je pa ih uklnanjate - nemojte! To su jaja parazitske ose i pomažu vam da se rešite gusenica!
Nema, na žalost. A dobro bi došle za pacove kojih ima previše jer nema šta da ih pojede. Npr, banane retko sazore na biljci jer ih oni krenu jesti dok su još zelene.
U nekom momentu je bilo 3 puta više ljudi ovde tako da je puno napuštenih voćnjaka pa imaju hrane brdo a ništa da ih tamani.
Treba tu uvest neku bestiju inozemnu..da resetira malo populaciju. Il kakvu zmijurinu bez otrova da ih tamani.
Vidis bas interesantno da nema zmija u takvom okruzenju..
Sto bi se hladila? One vole sto toplije i vlaznije, savrsen okolis. Valjda ih nema zbog izolacije jel..cudi me kako nisu nikad tamo slucajno prenesene..interesantno u svakom slucaju
Ma i ja razmišljam već dugo kako bi bilo dobro spakovati ih par u kofer kad dolazim ovamo! Ne znam kako ih nema, čak je i guštera jako malo. Znam bukvalno samo 2 mesta gde ih ima.
A za hladjenje - nemaju se od čega ni hladiti, ovde leta nema kao ni zime. Uglavnom prolećne temperature. Ovo leto su upozoravali ljude jer je bilo 29°C.