Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Evo malo novosti i od mene, biljka je stara 4 tj.
Malo mi je sumljiva kao da je hermij ili nezz...?? Ima jako puno pistila al svejedno.
Molio bi pomoci malo. Hvala
Prekjucer su dobile prvu dozu gnojiva, pola propisane (plantela cvijet) i ondlicno su podnijele,cjetovi su se od tad povecali za 1/3, jbg nisu imali ovdje kod mene compsanu uopste.
Znaci nije herimij. Fala bogu
Jel zna netko jel indica ili sativa, il koja bi vrsta mogla bit?
Sativa stari moj.
Ja sam svoju jučer cepnuo i izmjerio...75 cm je duga blavne stabljika...Ne znam kako ćeš to obuzdat,ja sam se pošteno namučio.
Za micro grow je indica puno bolja,a ti bi u taj svoj box mogao natrpat i do 3 lowridera.Sativa je zlo za ovakav grow.
A sta da radim, Negdi je sad visoka 30 cm, nije ni do pola boxa stigla jos, kad prede pola opet cu lagano savijat!
Samo mi je nesto bila smuljiva jer mi se ucinilo kao da je u cvjetovima nesto okruklo, pa pomisli da je hermij, al blkrw me obradovao.
Hvala na(opako)
Evo i od mene mali update nakon duze stanke.
Biljka za sada odlicno napreduje, od samog pocetka growa pa do sada nije bilo nikakvih problema.
Temp. u boxu je 27-32-svjetlo, 20-23 mrak, vlaznost nepoznata al svaka dva dana punim bocu sa vodom..
Zaljevam svaka 2-3 dana sa oko 2l vode, a gnojim svako drugo zaljevanje sa PLANTELOM cvjet vec tri tjedna.
Imam pitanje ucinilo mi se kao da sam vidio neka jajasca po cvjetovima, al nisam ziher jel hermij, pa bio molio malo pomoci??
Zanima me jos koje je dobro gnojivo a da je fosfor-P dominantan??
Biljka je stara 49 dana s time da je prvi tjedan bila na 18/6.
Svaki drugi prijedlog je dobrodosao!
Evo neke slikice:
lepo je to samo bi ti preporucio da smanjis malo gnojenje ,, daosta je to savako drugo zalivanje jos ako je puna doza daj im pauze malo posto su mi cudni ti kandzasti listovi..
Hvala zoki, a jel ima negdje slika kako izgledaju te banane?? Koja bi vrsta mogla bit i jel normalno da vec nakon 50 dana pistile pocinju poprimat smedu boju?
deluje mi sveze,cini se da ima jos da fura jos..bar 15dana
nakon susenja stavljam u papirnu kesu i hedove luftiram neko vreme dok se ne susnu malo bolje od hrskavih liscica.. nakon toga hedovima je i srediste suvo i tek tad stavljam u tegle gde se ponovo smeksaju i onda finale u cvrstoj najlon vakum kesi>>tu se malo sabiju i budu kompaktni-suvi-a svezi:icon_lol:
Bas i nevidim kristala puno al sam prije jedno 10 dana skino hed i osusio nabrzaka i spalio frulu i mogu rec da nije lose, s time da nije ni blizu bila gotova nije bilo laganog susenja a kamoli curringa.
Ovo na listovima bi prije bilo od gnojiva, jer je smeđe boje, ali malo možda kombinirano sa heat stres. heat stres je žute, skoro bijele boje.
A i donji listovi su ti kanđasti i imaju te smeđe-brončane fleke.
Bolje da ti to sad flušaš i ostaviš ju malo još. dva fluša i tada ostavi bez vode malo, 48 sati mrak i cap.
Ovako je stvarno udebljana i šteta zbog gnojiva.
Drugi grow čim manje gnojiva... )