@Hazeworldpeace Ph ili nutrient lock ti na isto dode, biljka se zakljuca i ne uzima nista iz zemlja.. Kako se susi zemlja koliki je razmak između zaljevanja.. Dal se pot osusi prije zaljevanja?
Zbog svijetla rekao bih da nije, najprije da se radi o locku.. Po meni najbolje rijesenje dobar flush, nakon njega pustit 6-8 dana da se zemlja isusi kako treba i puna doza hrane.. Hrana se daje prema potrebi biljke uvjek ne ovako redosljedom, pogotovo ne mineralno gnojivo.. Zaducit ces se kako ce voda bit prljava kod flusha..
@deepy Da vidio sam dnevnik super to tebi ide za sada..
Ja sam pristaša ranog pocetka treninga, pogotovo kod auto vrste jer imaju malo vremena da se razviju pa to uvjek bolje ispadne s ranim treningom.. LST slobodno odradi ali budi njezan da ih ne polomis..
Canna je dobro gnojivo to nisi promasio, jedino bih ti savjetovao dok ovo potrosis na bio cannu prec. Ipak je organic prirodni nacin, a i miris i okus su dosta izrazeniji kod organskog uzgoja.. Kod medicinskog koristenja terpani su od velikog znacenja a na organicu su terpeni puno jace razvijeni.. (to za ubuduce da imas na umu..)
Genetika također vrlo dobra, imao sam par od dutcha i prezadovoljan sam bio..
Sto se tice treninga moja preporuka ide na LST, sa scrogom ces si samo zakomplicirati prvi grow.. Malo da polovis neke osnove sada pa onda mozda sljedeci grow ici scrog dok ces znat kako biljka raste i procjeniti sto ostaviti a sto kidat dolje..