Super Badi hvala ti. Trudim se koliko mogu,pokušavam da ne zaboravim to što pročitam po forumu ali ima stvari koje ja ne razumijem najbolje ili ne nadjem adekvatan odgovor.
Box je 80*80*200
Hps 250w za cvetanje imam i 250w za vegetaciju.
Box mi je otvoren samo "danju" a kad se svetla ugase sve rupe pozatvaram i zatvorim ga. Kad se upali a evo sad se pali sačekam da dobije temp pratim do 1-2 sata noću svako veče pa ako prelazi granicu 30 C° malo ga otvorim pre nego podjem spavati. Ujutro odma proverim stanje,budu mi inače vrata odškrinuta od sobe gde stoji box tako da cirkuliše vazduh,a mali ventilator mi stoji tačno na donjoj rupi tako da uzima svež vazduh. Malo mi se sad ta temp korigovala na početku je bilo gore bilo je topline vreme,sad je super jer je vani hladno.
Ti ćeš mi onda reci i kada da prebacimo na 12/12?
Badi super si svaka čast hvala ti na podršci.
Ne javljam se često ih razloga da nebi smarala bas puno,sta znam. Znaci te velike glavne vrhove mogu saviti još u neku stranu,dole su pri zemlji skroz tako da ih ne mogu više pritezati.
To sam i videla da su mnogo veći od drugih al nisam znala šta ću. Evo par slika da vidiš kako je dok spava a kako kad je "dan". I čisto da vidiš koliko je sta otvoreno.
U mom dnevniku mi je neko napisao da mi ventilacija treba raditi 24h ,izduvni sistem,da li je to istina? Ako jeste mislim da bi mi to smanjilo znatno temperaturu u boxu dok spava,a iskreno i ovako mi gazda sere za struju pita dje je trošim