Reci mi u kojoj su zemlji, to je najbitnije i usput navedi koliki su potovi (čini mi se 10 - 11l ili?) i btw. slobodno nadopuni još zemlje skroz do vrha. Ako su biljke u kvalitetnoj zemlji, a trebale bi bit malo je rano još za gnojenje. Kvalitetna zemlja ima dovoljno hranjiva (gnojiva) za barem 3 - 4 tjedna rasta. Alga Grow je gnojivo za vegetaciju, ali to još nemoj davat...samo rokaj stimulator za korijen (Power Roots) svako drugo, a možeš i svako zalijevanje, također slobodno daješ punu dozu jer to nije gnojivo. Sad im je negdje 16. dan (ako sam dobro izračunao), tamo negdje 28. - 30. dan rasta ćeš mi ponovno slikat pa ćemo odlučit kako ćeš dalje. Režim svjetla, sve ok...za vegetaciju može 20/4, a može i 18/6. Dobro one izgledaju, ova jedna ti se nešto malo buni...al nije to strašno...prvo mi pada na pamet zalijevanje i vidim pišeš da je bila presađena 06.10. (tad si ju valjda zalila) i onda odmah dan poslije 07.10. prva prihrana...što znači da si je i tad morala opet zalit, ili nije mi to baš jasno. Ok, svaka 2 dana mi već zvuči bolje, jer koliko vidim ipak ti je i temperatura nešto viša, ali svejedno pripazi da ne zalijevaš prečesto (3 - 4 dana je neki optimum). Što se tiče treninga, već su one spremne za treniranje, može Topping / Fimming, LST, Supercropping, šta god te volja. Meni je indoor najdraže radit LST, ali ako ti želiš topirat ili fimat...slobodno, zašto ne...npr. capneš joj vrh i izrast će dva vrha ili fimaš pa izrastu 3 - 4, itd. ili za početak kao ja savineš glavni vrh, čekaš da se sporedne grane malo razviju i probiju na vrh, pa i njih savineš, i tako po malo kroz cijelu vegetaciju širiš, savijaš grane, vežeš, poravnavaš vrhove i oblikuješ fini grm (LST). Tehnike su razne, može se kombinirat Topping i LST, možeš samo razvlačit sve sa LST, Supercroppat možeš također, itd. Odluči šta ćeš.
Zemlja je composana nutijenti plagron. Hvala ti puno na savetima i drago mi je da dobro ide s obzirom da nisam baš ništa znala. Potovi su valjda 11l . Sto se tice tehnike ne znam ni jednu ali ću malo proguglati po yt.
Taj dan kad sam je presadila nisam je odmah zalila jer je zemlja bila malo vlažna pa sam ostavila za sutradan. Alga grow sam dala kao što rekoh dva puta jer po tabeli ide prve dve nedelje vegetacije. Ali neću više dok mi ne kažeš dalje upute.
Još samo jedno.pitanje ,količina vode je dobra kojom zalevam od 1.5l?