iskreno da ti kazem to nisam uradiojavim se kad probamPa koliki ti je pH nakon dodavanja Hesia? Najprije dodaj sve Hesi proizvode, šta već sve ide prema tablici (ovisi u kojoj je fazi biljka), zatim izmjeri pH.
Njokic
Paukovi (grinje) se u nekim sredinama snalaze bolje od drugih, vole vrućinu i ustajali zrak, to jest ne vole vjetrovito vrijeme. Dobro si vidio razni su načini, otrove ne bih koristio ni slučajno jer su biljke u cvjetanju. Ili napravi neku svoju otopinu...tipa duhan, chilli, papar i tako to ili kupi nešto ali na BIO bazi, npr. SMC (Spidermite control) ili nešto takvo i prskaj. I izbjegavaj prskat po hedovima.
Hahah jbg ja se malo zabrinia.ucinilo mi se da su bijeli.vec me panika bila uhvatila.onda da sacekam jos nekih 7 dana i skinem je?Ma šta ti je ne drami bezveze, sve se bijeli kao da je snijeg pao. Ne vidim prozirne, već većinom mlječne (mutne) trihome. Tako i treba bit, kad se većina trihoma zamuti, hedovi su najpotentniji i spremni za berbu. U ovoj fazi hedovi su u svojoj punoj zrelosti, s klasičnim intenzivnim i euforičnim "high" efektom. To je točka u kojoj će većina uzgajivača ubrati svoje pupoljke i obično se smatra standardom za berbu. Također, u ovom trenutku više od 50% bijelih dlačica (pistila) trebalo bi potamniti. Koristeći ta dva pokazatelja u tandemu, možete ubrati u savršeno vrijeme.
Pogledajte prilog 364538