Njokic
Da vidi se da je prošlo sve i svašta, ha ništa čekaj kraj i bit će nešto za zapalit, a sljedeći put će sigurno bit bolje.
Imaš mikroskop možda?
au bre sto si taki coeok nisam na kvizu nego nisam cekao da ih sprzim!citam od sad forum a za hesi znam i to da citam nego te pitam za misljenje ipak si iskusniji!ja sam mislio da zato sluze mentori ali izgleda da nisam dobro mislioŠta si ti na kvizu pa čekaš odgovor? Naučite se služit forumom, sve piše. Ne moram ti ja valjda sve crtat ispočetka?
Hesi također ima svoju tablicu u kojoj sve piše, čitaj i prati tablicu. Znaš čitat valjda?...ili misliš da ja moram umjesto tebe
Btw. imam i ja svog mentora, par godina je možda prošlo otkako sam odradio svoj prvi grow. Znači, nisam znao ništa osim proklijat sjeme, ali čitao sam forum i relativno brzo savladao gradivo. "Mentorski kutak" nije zamišljen na način da zapitkuješ osnove, jer osnove trebaš najprije savladat sam čitajući.nisam imao vremena da cekam odgovor pa sam trazio po forumu 3 sata i nadjem da ih savijam
Njokic
Ima to još za gurat sigurno jer iskaču novu pistili na sve strane koliko vidim, a sad koliko točno nez..možda 3 tjedna, al bubam napamet, najbolje da gledaš trihome. Možeš i sa povećalom.
iskreno da ti kazem i mrzi me da citam kad je sajt skoro 20god star i dok nadjem odgovarajucu post treba mi 2 nedelje zato sto ima brdo promasenih postova!nisi ti u nikakvoj obavezi prema meni tvoja dobra volja!a tako sam ti napisao jer sam se uzento da ih ne sjebem!ok izvini protumacio sam mentorstvo pogresno !hvala na pomoci ne mogu da kazem da mi nisi pomogao!da me bolje razumes prvi mi je grow zato ne znam nista jos uvek neke faze sam naucio ali cvetanje je novo za mene i zato te pitam za misljenje ili pomoc stalnoOvo mi nije baš sjelo. Ljudi su se trudili, pisali razne vodiče, teme...LST, Supercropping, Topping, itd. sve takve osnove su opisane detaljno najmanje milion puta, ajd još razumijem to što ti se neda čitat ali kad kažeš da nisi mogao čekat mene...to mi zvuči kao da sam dužan bit dežuran i čitat umjesto tebe.
Btw. imam i ja svog mentora, par godina je možda prošlo otkako sam odradio svoj prvi grow. Znači, nisam znao ništa osim proklijat sjeme, ali čitao sam forum i relativno brzo savladao gradivo. "Mentorski kutak" nije zamišljen na način da zapitkuješ osnove, jer osnove trebaš najprije savladat sam čitajući.
Da si nešto pročitao znao bi da se ne zalijeva svaki dan, a kamoli gnoji. Npr. sad moram samo za tebe posebno pisat ono što bi već trebao znati,
zalijevaš obilno ali rijeđe cca. svaka 3 dana, ovisno kad je zemlja suha, gnojiš svako drugo zalijevanje ili svakih tjedan dana, a doziraš prema tablici.
Hvala mentore badi.probat cu za neka 4 dana pa javim dojmoveOdlično, baš su strava hedovi
10 dana max. i gotovo. Tako negdje za par dana možeš ubrat neki manji hedić za probu i usput slikaj ponovno koju sliku.