Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Wendigo hvala puno na podrsci , sutra prva stvar ujutru cu odma pogledam na par mesta , rewe , kafuland jer nesto googlah i izadje mi da imaju 1kg 6.5 e . https://www.kaufland.de/product/482067351/
ako je to to, a nadam se da jeste . Materija mi je iskreno strana , moram priznam. Sleduje joj zalivanje izjutra svakako , pa bih probao se snadjem sto pre da joj dam i magnezijum .Ako je to taj produki i uspem nadjem izjutra , ostaje mi nepoznato samo kako da ja to izdoziram ?
p.s . Necu brzam obecavam
Ma 100-200 grama ti dosta ako ima manje pakovanje, kilo nećeš potrošiti deset godina mada je to smešna cena kako god okreneš
Stavi se 1gr/L i manje čak.
Najbolje da ne kombinuješ sa Cal-Mag, nego jednom ovo, drugi put ono
I ne treba ni previše puta, dvaput, triput možda da se doda i ok je to
Nisam za sada nista radio folirajno , ako kazete da je ok da pripomognem i tako ,iam prskalicu mogu i to uraditi . No tu mene buni , sto znam da moze da se desi da list progori , pa me to malo buni kad naprskam da ne dozivim stres
Pozdrav dobri moji ! Danas 57. dan i sam pocetak ulaska u 9tu nedelju .
Poslednje zalivanje 04.06. bio heaven 5ml , bio bloom 8ml , top max 6ml - 3l vode . Sledi joj zalivanje veceras ili eventualno sutra jutre , to cu procenim kad dodjem sa posla veceras . Evo ga koja slika : Planiram da nastavim slicno sa hranom plus call mag .tu i tamo . Magnezijum bio pre nekih 7 dana ako se ne varam ili slicno.
Svaki savet, komentar i predlog su dobrodosli kao i do sada . Do sledeceg pisanja puno pozdrava.
Eto nas ponovo , prvo da pozelimo dobar dan svima !
Dan 62. Sutra punimo 9 nedelja , sve ukupno kako izgleda ni sam ne znam , malo listovi zute , ne znam kako da im pomognem , ali ne panicim kontam ima nekog smisla da izvlaci iz njih . Verujem i da je led sisa na taj nacin kako Wendigo kaze . Stim vezano lampa je na 72cm , 73 cm i na 100 posto . Kako sam razumeo neka citanja mogu da zavrsim i na 75 posto? Al to su sad neke stvari u koje ja uopste nisam siguran pa sve nekako na osecaj . Opeko je nisam , stim kontam da i nije toliko lose sto je pun gas . Cetvrti dan kako je na 100 posto . Uz poslednje zalivanje dobila je i magnezijum uz bloom i top max (lomio se dal mogu to zajedno ili ne i eto , sipo na kraju ), sve zajedno bilo negde malo manje od 600 ppm . 6.5ph !
Nocna 24 C . Kad lampa radi 28 ... I totalno sam resio da kupium za sledeci grow ppfd meter koji god bi preporucili . Jer ovako da se osecam slep , nema sanse vise . Ovako to izgleda trenutno :
Pozdrav dobri ljudi , ipak jedno javljanje koje nisam planirao , a sve sa smislom da priupitam kako se to vama cini , jer ipak blaga paranojica usla u mene
jer vidim par listova koji se bas onako spustaju na dole . Dan 64. Ja radim trenutno sa negde 3 l vode, stim da mislim da sam sipao poslednje zalivanje malo jace od tri , zbog kasno spazene greske u merenju. Tacno bi jedan deo mene umro sa njom odma , nadam se da mogu izgurati do kraja . Danas uvece bi trebala da bude i zalivena . Svaki savet dobrodosao.
Cekaj, sta radis sa 3L? tacno sipas 3L i to je to ?
Treba da zalivas dok ne pocne da curi u tacnu, onda sacekas 5-10min, pa ako je tacna prazna sipas jos, kad opet natopi tacnu sacekas ponovo 5-10min, ako je tacna natopljena prospes visak i zavrsio si zalivanje.
Ili ti to nekako drugacije?
Ne bih rekao da tu gresim , sipam polako , kad vidim da je probilo , obicno mi ostane nekih pola litre ili tako nesto , dolijem jos malo , ali bez tog cekanja od 5- 10 m , nakon toga iam uvek 10 posto runn off u tacni , vratim se za 45 m , prospem runn off.
Ono sto mi je takodje u glavi je da nisam imao hrana , voda , hrana voda zalivanje . Vec sam samo hranio i cilj mi je bio da ne preteram , sto sam mislio da nisam sa obzirom na izgled lista. No u svakom razmisljanju sam ja spreman da shvatim da sam nesto prebacio, pogresio , pogresno shvatio itd ... s toga sada i to preispitujem u sebi ... al mogu biti pametan samo ovoliko nazalost trenutno .
Evo ga Sone .Jako se nadam tvojim recima . Lampa na 67 cm 100 posto , razmisljao sam i ako je lampa pije pa zato zutim tako , dal je bolje da vratim na 75 i spustim na 55cm , svasta meni prolazi kroz glavu... no stvarno , osim vas ovde neam sa kim da se konsultujem i cesto bi imao podpitanja , al to nije moj stil , jer se osecam da davim ljude , no sad mi je vec nekkako voda u usima i moram
Pozdrav dobri ljudi ! Zagledah se ja u fudbal ovih dana , na godisnjem jos uvek i nikako se javim . No evo me...
Dan 70 . Vreme nas jos uvek sluzi dobro , bice par stepeni gore kako prilazimo julu , no mislim da cu uspeti na 75% da budem do 30 stepeni u boxu . (29)
Trenutno je lampa na 100posto i 60 cm , tako se bojim da je spustam dole i nisam puno pametan koliko smem jos ?
Hranu sam pojacao kako mi je Sone rekao i to je bio pun pogodak .
Iam lupu no nisam zadovoljan sa njom , mala povrsina bas se mucim , imao sam jednu staru koja je bila bolja ,al sam je poklonio. Sacu vidim da porucim nesto intersantno i valjano, pa se nadam da moze da stigne za koji dan .
. Valjda nisam nesto bitno zaboravio ... da , iam plan i da poslednja zalivanja pije samo vodu . e sad kad to tacno poceti je za mene veliko pitanje no svakako mislim ne jos ... svaki savet ko i uvek dobrodosao , puno pozdrava !
Pozdrav dobri ljudi , dan 75. za nas
Poslednje zalivanje je isla samo voda oko 3,6 l na 6.5 ph . E sad naravno da imam neudomice , okacicu koju sliku trihoma zajedno sa pitanjem da li je ok da nastavim sa vodom do kraja , jer sam svakako svestan da sam podbacio u jednom delu sa hranom , pa ne bih bas da je pregladnem Ono sto mogu da dodam kao info je
da sam nakon zalivanja imao 0,4 decilitra runn off i izmerenih 910 ppm u njemu . Slike trihoma su od pre 24 casa , slike badova od danas, zalivena juce ujutru
Dodajem da je lampa poslednjih 7 dana bila 21/3 75 posto .Sledeca tri dana su malo toplija , moracu da korigujem , no dobro ...
Veliki pozdrav i hvala puno na svakoj vrsti pomoci .
Edit: i nadam se da se sa zumiranjem vidi dovoljno dobro , jer sad vidim da sam def mozda mogao da napravim i bolje slike .
Dobro jutro dobri forume , situacija je sledeca , skidanje je u subotu , dal uvece , dal jutre . Nama je danas 83 dan . E sad , prvo sam mislio da cu moci sa ajfonom da vidim nesto preko magnificer aplikacije , ali to nije to , prosto . Porucena je lupa i stigla je , sad majstor mora da postane majstor i proceni , da ,to potcrdjujem, ali u mom slucaju kakva god da je situacija u subotu skidanje mora biti , jer 13og letim na more . Nisam ja planirao ni da udjem u Jul uopste , ali sam cekao phonic ducting koji je sa kasnjenjem stigao, iako sam pretpostavio da ce biti navala i da ce tako biti i bio spreman sa 95 posto opreme , taj detalj zbog zvuka mi je bio veoma bitan sa obzirom da sam u stanu i to je bio pun pogodak . Svaka preporuka za phonic ducnting u kombinaciji sa Ac Infinitijem .
Da se vratim na ono sto nas zanima . Znaci kako ja to vidim , a dobro vidim samo na lupi 60x , ima dosta mlecnih ima naravno jos uvek ovih koji su pola mlecni i zavrsavaju i ima po koji amber . Da budem odma jasan ne gledam po listovima . Do subote vece cemo biti i dva dana u 13 toj nedelji .
Ono sto bih dodao je da je moja zamisao neka bila da poslednjim zalivanjima spustim ppm runn off a sto nize moguce .Donekle to nije uspelo ,verovatno timing i ko zna sta jos, da ne ulazim u dublje analize svega toga sa premalo iskustva . No da se vratim na ppm tog runn off.a koji je bio 900 , nakon dva zalivanja sam shvatio da na takav nacin necu isprati zemlju i flushnuo sam biljku sve do 300 ppm . Nadam se da ce to doprineti bar malo boljem ukusu . Rekao bih da je ona to super podnela , vreme me posluzilo , lampa na 100 posto i infiniti na desetku. Bilo kakav komentar u odnosu na moj sadrzaj ovde mi je veoma drag i uzecu u obzir , sa obzirom na to da sve sto radim , radim drugi put.
-prvi put *underwatering u potu od 20 l , al doso do kraja sa 32 g cookiesa , ruznim ukusom , al super efektom*
Donekle sam veoma zadovoljan sto sam stigao ovde jer moram i imati u obzir da sam imao srece sa ovim potom od 9 litara , jer ko je pratio , svatio je kako sam nastradao u vecem potu u kojem je bio Titan . No bas ovo mi je bilo potrebno da shvatim sta znaci kad si ispravno zalio i to sto mi je Sone pisao , kad probije dole da umem da osetim ,definitvno je ovaj pot od 9 l meni bio za veliki nauk , jer preziveo je moje neiskustvo kad sam definitivno u ranoj fazi davao vise vode nego sto treba kako tom titatanu tako i cookiesu .Samim tim me naucio kako to treba da izgleda . Jer eto u mom slucaju dzaba sve dok ne osetim pod svoju ruku , a nije da nisam citao.
Ona izgleda danas ovako
Pretpostavljam ljubicasto mu dodje ordenje iz borbe sa temperaturom
Nadam se da ce trihomi do subote , mozda nedelje jos bolje izgledati i da se necemo upucati u nogu . Nedelja je 6ti , kuci mi od 13 og ostaju samo dve macke , planiram odma svezu da je trimujem , da slucajno ne zaglavim mokar posle sedam dana susenja , a onda u tight vac , posedujem i boveda i sad znam ... nisam tu , a bilo bi dobro otvarati tight vac jednom dnevno , to mogu da poverim kolegi koji ce da hrani mace , ali ne zelim . I za macke se brinem dovoljno.
Bilo kakav komentar savet , uvek dobrodosao , puno pozdrava ljudi do sledeceg pisanja.