dobar si buraz za trud i strpljenje koje si imao 3 mjeseca da bi dobio za pljugu ,ja prvi doniram hps lampu 600w ,neka se netko jos ubaci za reflektor i prigusnicu onda se maslac pravi uffff
Ispravka,ovo završavam drugu turu od 100 dana,na prvoj sam učio,ali ništa mnogo više nije ispalo.Ja sam srećan i sa ovom količinom,al nisam baš zadovoljan.Smekšavam ženu da napravim od iverice,veći,višlji,za dve koje bi bar 30 dana vegetirale i na kraju dale 100ak mića.Taman da odradim još 1-2 ovakva ,pa da naručim neku amneziju il skunkić neki. Inače za ove domaće automate mislim da imaju ljubičasti gen.Jer mi je zimus jedna bila baš lepo ljubičasta (od hladboće),a nekad mi liči na AK , možda se neko igroza trud i strpljenje koje si imao 3 mjeseca da bi dobio za pljugu
?????Misliš na vent.On je slab i samo meša,on se menja,dolazi veći koji mogu da pomeram. Ne planiram 100 od jedne,od obe ili 3 ako ih naguram. Ne bi hps,zbog toplote i zbog potrošnje struje. Led mi odgovara najviše za sad,bar zboh poztšnje.Kad aučimmatovilac