Juče bila plata,a meni puno srce sto ne odvajam od tih para za vutru.Pa svratim do polj.apoteke i uzmem slavol 100ml , nisam siguran za šta sam uzeo ovako malo,ali nema veze,ako zatreba dokupiću. I kupio sam nešto na meru,nema etiketu o sastavu,u pitanju su beli kristali sa visokim sadržajem Cl, Mg,K i ko zna čega još.Prodavačica je ovo hvalila za cvetanje,kaže da je ovaj preparat dobar protiv trulenja,a jača biljku. Koliko sam je ja razumeo,to nije NPK đubrivo.Sinoć su obe zalivene sa tim i ništa im ne fali,za sad.Pitaću sutra za naziv preparata.Ovu curu kad sam pitao za neka đubriva,nisam mogao da slažem za šta će mi,provalila me na prvu ali mi je i pomogla sa nekim savetima.Azot (N) brzo isparava,pa tako da ako uzmemo đubrivo koje je za cvetanje i ostavimo jednu količinu otvorenu,azot će da ispari,a mi dobijamo odličnu razmeru fosfora i kalijuma...... Primetio sam da ova biljoza nenačeta,ima skroz drugačiji miris,ali grane su joj još uvek savitljive i gibke,znači da ima bar još 20 dana do berbe,najmanje....