Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kod tebe sve isto kao i kod mene,rotacioni stil!Hoče ti stič ove završit,a da male ne prerastu mali box? Kolike su dimenzije malog boxa? Sorry ak već piše negdje,nemam baš volje listat!
Stipe heh,
nije ništa na što se čoek nemože naviknut, samo da ta buka u konačnici ima smisla tj.da dela posao a onda je sve manje bitno.
U usporedbi sa 125 ili 100, parcijalno ili skupno, kada se svi zavrte...Da, aerodrom u kutiji,tajfuni,neverini ...decibeli frcaju, frekvencija zvana turbitubo eco tec ...
Mom mozgu ugodno zujanje dapače izaziva osječaj zadovoljstva jer znam zasto su tamo XD
No čuo sam i jače pa mi je lakše
lauba drug, zemlja se okreče te ciklusi prolaze, godine u nepovrat odlaze
Godina traje 365 dana, to je 3-4 životna ciklusa uzgoja,a samo u jednom ciklusu naše zemlje.
Sada je to to kaj se visine tiče... Bit ce to taman Cca 40 dana na 12/12, 33 cvjetanja cca.
Dimenzije su 80*80*160
Danas stiže pojačanje, 1*1*2 pa bude bilo lakše.
Pozdrav drugovi i drugarice, cjenjeni forume jedan veliki
54 dan na 12/12 ( ~47 dan cvjetanja )
LSD lagano puni, ali fakat lagano i ima jos jahanja cca 3 tj. ugrubo +-, dok Critical Kush bude puno prije, cca 10 dana +-.
Hrana na najjače, pune doze.
Zaljevanje svaka 3-4 dana sa 10 L vode ili hrane, ovisno o procjeni.
Temperature prihvatljive za sada te vlaga također.
Temp;26-29C noćna, dnevna;29-33C max., vlaga:30%.
Naviknule su se na novi house i zaista je razlika boli glava.
Da drug, toliko više strujanja zraka i samim time automatski više prostora za manipulaciju...a samim time i šansa za spustit taj stres na najmanju mogucu razinu, kaj se vručine tiče.
Pratim omjer trihoma od prije koji dan.. kada zeljeni omjer bude postignut, onda bumo cepali.. Sada je na vrhuncu...kakti Full potentna, no ja bi malo vise amber trihoma... ..e sad 2,3 ,5 ,7 dana nebitno... Prakticki je to to,e sad kakve bu dama volje..nadam se dobre jer ide super vrijeme...kisaaa..pa da mrvu i pozuri.
Do 25 % vele da more ic...ak se ne varam sto je zapravo mnogo
LSD nije ni približno gotov, pa ga ni ne maltram... Dosta se napatila jadnica, pa ono... Ima cajta.