Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da li su hedovi bili "hard rock buds" ili su bili "fluffy"? Interesuje me posto si radio pod LED svetlom, a do sada su mi svi rekli da pod LED nisu dobijali "hard rock buds".
Bili su "hard rock". Barem su pod Hansom takvi. Za kineski Led ne znam kakve budove daje. @hazeri i @Himalaya Gold koriste Hans led pa ti i oni mogu potvrditi.
Iako mislim da to ovisi i o tome kako hranis biljku. Ako joj dajes premalo gnojiva ili samo dio palete nekog proizvodjaca prinos ce biti manji.
Daju i kineski. Zapravo mi nije jasno polazište priče da led ne daje tvrde hedove, po nekoj logici trebalo bi bit baš suprotno jer nemaš problema sa visokim temperaturama. A svakako je i do straina.
Da li su hedovi bili "hard rock buds" ili su bili "fluffy"? Interesuje me posto si radio pod LED svetlom, a do sada su mi svi rekli da pod LED nisu dobijali "hard rock buds".