Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Critical Kush dan 50 od toga 9 dana 12/12
Jako brzo bacila preflower i lagano krece u strech, poslednja dva zalivanja 3l ciste vode ph negde oko 6.
White Widow
Malo sporija danas sam primetio da ulazi u preflower. Poslednje zalivanje 4L vode 8ml grow/8ml micro/8ml bloom. Nisam pametan sta da radim sa njom, tako bi je oslobodio viska lisca i manjih grana ali se plasim da je rano za to, a opet sa druge strane mislim da bi mi bila jako zahvalna
Temperatura noc 18-21 dan 27-29
Vlaga 30-50
Panel na 50 cm
Evo ceo dan razmisljam loli ili ne, a u medjuvremenu uspem da zabodem noz sebi u nogu. I tako dok sedim I cekam da me zašiju donesen odluku veceras ide loli. Kad se seče nek se seče
Tako je kolega palče,samo ti njoj skrati suknju,nema beda,bit će joj još bolje!! A i što kolega @budalin veli rastegni ju još da ju otvoriš što više,biti će zahvalna.. prelijepe biljke,pratim kao i uvijek kod tebe!!
Critical Kush 55. dan 14 na 12/12
Od danas racunam prvi dan cvetanja. Pije na 3-4 dana 3L vode poslednje zalivanje 7ml grow 7ml bloom. Odradjen manji loli pa tamo negde u drugoj nedelji cveta ide jos jedan.
Wihte Widow malo sporija ali tu je I ona pred cvetanjem. I na njoj odradjen loli skinuo sam dvadesetak grana I morace jos jednom kad zavrsi strech. Sinoc dobila 4L vode 10ml bloom 5ml grow 3ml micro.
Teperatura noc 18/20 dan 27/28
Vlaga malo niza 20/30
Pozdrav ekipa
Critical Kush 62 dan ulazimo u drugu nedelju cvetanja. Fino se strechnula, hvatamo ritam sa klopom na svako drugo zalivanje. Odradjen jos jedan loli i to bi bilo to sad samo pumpanje.
Wihte Widow
Njoj od danas krecem da brojim cvetanje, znaci pocetak prve nedelje. Za sad jako los strech nadam se da ce se bar malo razvuci. I na njoj odradjen drugi loli moglo je to pricekati jos malo ali mi deluje da je sad zivnula. Klopa svako drugo zalivanje.
Temperatura noc 18/21 dan 25/28
Vlaga 25/30
Pozdrav ekipa
Critical Kush 69 dana ulazi u trecu nedelju cvetanja, fino napreduje i pocela da se masti. Poslednje zalivanje samo bloom pa sledeca dva verovatno samo voda, deluje mi da ima svega pa nebi da preteram.
White Widow ulazi u drugu nedelju cvetanja. Ona je prica za sebe, iskreno nisam nesto odusevljen ocekivao sam da ce se vise izvuci u strechu ali sta je tu je. I ona poslednje zalivanje samo bloom.
Pozdrav ekipa
Critical Kush dan 80 četvrta nedelja cvetanja. Poslednjih nekoliko dana u malom problemu, pokazala deficit N i P što pripisujem losem ph vode. Tačnije rastvor limunske kiseline koji koristim da oborim ph je malo izvetrio, napravljen novi pa se nadam da će se situacija popraviti.
White Widow isti problem samo u dosta manjoj meri. Gura trecu nedelju cvetanja.
Trudim se Zekonja koliko je moguće, borba je kao i uvek od samog početka. Malo me izludjuje ovo štelovanje ph tako da ću verovatno preći na hesi samo malo finansije da popravim.
Izmerim pre par dana vodu koja je ostajala par sati ph blizu 10
Nemam bro ph metar, poručio negde na početku gowa i nikada nije stigao ( bio neki štarjk pošti) pa sam ostao na lakmus papiru. Imam dva različita oba pokazuju istu vrednost.
Ja onda imam vise srece nego pameti.
nisam znao da Hesi sam regulise PH. jer jos nikad nisam namjesto Ph i evo nikad nekih problema.
Dobro kazu onda Hesi je mama
Pozdrav ekipa
Critical Kush 87 dan polovina pete nedelje cvetanja. I dalje mi deluje da mu fali N donji listovi dobijaju zutu boju. Narednih nekoliko zalivanja će ići full doze klope. Po mojoj proceni Jos 20-25 dana i biće gotova.
WW malo sporija negde u cetvrtoj nedelji cvetanja, dobija klopu svako drugo zalivanje.