Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nadam se da sa tih 9 kom mogu da dobijem bar 150-200gr.. dace bog.. pa ako bude bilo tako, ili bolje kupujem jos 4 komada, trebaju da mi stignu sad od seedsmana 20 menki, pocinjem sa white widow-om i badazz og chesse od seedsmana obe vrste.
Pozz, evo ga novi dizajn koji sam smislio za led panel:
(crne,zelene i sive su iste lampe od 18w, a crvena ima 72w)
ove sive tj bonus sam mislio da dodam kad budem imao jos para, za pocetak moze i bez njih.
Edit: govorim o pravim wattima.
imam grow box 100cm x 100cm sa 200cm
Mislim da bi mogao vise grla ugurati u 100x100, makar da imas spremno za kasnije da nadopunis sa zaruljama. Tipa 6x6...ja sam u 60x60 prostor napravio 4x4 grla a dimenzije su 50x50 panela
Sta mislite o ovome, da li se isplati? Cena je oko 80e, a jedna ima 1500 lumena.
Edit: imam box 100x100x200, mislio sam napraviti panel 80cm x 80cm i staviti na njega svih 36 komada plus 5 ljubicastih led (18x 3w = 54w( ali ja bih rekao negde oko pravih 18w)), ciljam sto veci yiled tako da se nadam da je ovo dosta za nesto veliko. I koliko bih trebao da drzim panel udaljen od devojaka?
Aj procitaj malo temu prije nego postavis pitanje ponovljeno je barem na par mjesta da je neki optimum oko 30 cm udaljenosti + - koji cm ovisi kako koji feno reagira na led!
O jbmu hrcka, mjesec dana istrazujem, citam, odlucan za hps 250w, sve izracuno, preracuno, i sad opet dvoumim. Imam osjecaj da sve vise vas prelazi sa hps-a na led. Nisam vise pametan. Sorry na spamu
Ma sve sam uzeo u obzir. Lako je zagrijati manji box, ako je temperatura jedina prednost hps-a u zimskoj sezoni. Ogranicen sam visinom boxa (115 cm), i iako su u planu skoro sve trening metode, logika mi nalaze da iskoristim taj box maksimalno i sto prije. Srce se najmanje pita, jos ce i da rikne u ovim dilemama
Eh da, prostorija u kojoj je box se ne grije. Ali opet kontam da je relativno lako ubaciti koju grijalicu. Ima onih malih sto se u zid ustekaju. E sad, da li grijesim i koliko. Uff
Mogla bi se nac i neka tema o dilemama.. recimo Ispovjedaonica kod Romea,Planiranje prostora za uzgoj, ili nesto u brutal offtopic..
Koliko uspjeh vidjet, ova je o led sijalicama..
@serviser mjenjaj temu u projektiranje boksa, radnu temperaturu moras osigurati , nocu barem 18C, dnevnu 25-30C, male grijalice trose puno, hps ti daje i svjetlo i temp i odlicno je za grow, led ostavi za kasnije. Imamo oglasnik rabljene opreme.
Znam da je spam, i uredno molim moderatore da ove moje jadikovke izbrisu. Prvenstveno sam htio pitati (ali momentalno pao u dilemu) vezano za ledice, jel ok 25 x 11w (realne snage 9w(probably)) na box dimenzija 70x70x115.
ako mislis na E27, to ti je realnih 11W i 25kom ti je super za takav prostor. Al na temperaturi nece previse dobiti, ja imam dodatnu grijalicu jer je box u negrijanom prostoru