gle
@Windfucker9000 i kolega radioaktivni
@.i. je imao problema sa tim pregaranjem.
njega nešto nema na forumu. nadam se da je sve ok kod njega.
Evo sam ja promjenio malo utičnice i to je znalo pomoći. u svakom slučaju. možda je kod mene nešto pretjerano.
(Ne želim širiti paniku, ni omalovažavati e27 panele, samo pripazite i na tu mogućnost)
Ali je tako. U početku sve pet. par mjeseci a onda evo stalno neka.
Nema veze ja ionako prelazim na led ove čipove, i ubrzo bi trebalo početi stizati nešto od toga.
Definitivno je led E-27 i dalje najjeftinije i najbolje riješenje. za sve početnike, ali svi prije ili kasnije odemo na neku drugu isto led rasvjetu.
Ali da se vratim na temu.
Ja sam inzistirao na watmetru sa jebay-a i tri četri sam naručivo dok napokon nisam dobio ispravan.
Mene je stvarno zbunjivala ta "realwat" sa ovim onim i evo u mom dnevniku neka mjerenja.
(P.S, naručivao sam od 12w i od 18,w) imam pet jednih i drugih.
(odvrtite do dolje)
Pozdrav! Juče je nikao i quick one. znači danas joj drugi dan. :thumb: Anesthesia (15 joj dan) se juče sva ufrkala i listovi su bili dosta ispruženi prema gore. Spustio sam panel sa 35. na 25 cm malo, prerasporedio sijalice, i sad je 5 kom upaljeno. Danas je stanje dosta bolje, mada se još vidi...
www.vutra.org
evo dok ima vremena da editujem.
naručio sam i ovakva grla. jer nisu ni grla jeftina.
ali ih nisam ugradio. probao sam jedan komad te plastike, da zapalim upaljačem i gori.
Možda će i ovo nekome vrijediti:
(10Pcs White E27 AC250V 6A Round Light Bulb Lamp Screw Cap Socket Fixing Base. Lamp Interface: E27. Item included: 10 x E27 6A Lamp Socket. Suitable for: E27 light. 3) Fit with E27 screw type light bulb.
www.ebay.com