Sve, cijelu opnu moras skinuti inace ako se zalijepi nema nista od nje.
Hvala,da nisam znao da je to opna♂️kad sam stavio sliku,odma sam dobio uputstva za dalje i odma skinuo sve s nje,sad već to liči na nešto.Trenutno su na spavanju do 22:00 pa budem vidli kak se drži,mada stabljika ne izgleda loše.I neznam sad dal je možda Triple G previše vode/vlage u njoj,možda su i rupice na dnu preuske pa duže treba da izađe iz nje,al nadalje zalijevanja nema-sad pokušavam samo da je temperatura i vlaga okSve, cijelu opnu moras skinuti inace ako se zalijepi nema nista od nje.
Sigurno. Zapravo mnogo lakše ćeš jednu izvozati u tim dimenzijamadvije bi možda bilo previše.
Uvijet je da ispuniš box sa biljkama što je teško moguće uz 3l lonca, to biljka popuni za dva tjedna i šta onda root bound i problemi sinko, neki realni minimum ti je 9l pot pa složiš koliko ti stane biljka i tehnika (SOG) radi, ali u 3l nebi rekao, meni osobno je 15l bilo malo pa sam kupio 50l geotekstil pot (fabric) i 2 biljke u 50l potovima u 120x60 pod 240w leda (Zeus XT x2) daju finih 180-200g suhog(minimalno), toliko sam imao i sa 6x 15l i sa 8x 9l, e sad ti vidiš kako ćeš...E to,hvala ti,proučavao sam sad malo i dolazim do zaključka ;D
U tu veličinu boxa idem sa cca. 9x3l tegle, to znači da s više biljaka skraćujem vegetaciju a što se tiče yilda pod tim svjetlom se dobije isto,a kvaliteta možda puno bolja?Jesam dobro skonto? Uhh al baš interesantno, pustiš logiku da radiš svoje i to je to
Puno hvala