Evo da podijelim svoje iskustvo, možda nekome bude od pomoći..
Lindi plaćeno karticom 21.04. , poslali 30.4. , dobio danas, poštarina za HR 10 eur. na potrošenih 46 EUR-a dobio 1 freebie ( Dark devil Auto ) i u drugoj tubici 4 kom. freebija samo sa natpisom GC ( Green Candy? Gorilla Candy? ....) - nije bilo opcije biranja freebia. Dostavljeno preko UPS-a, obična koverta, bez oznaka pošiljatelja, menke prepakirane ( nisu u original ambalaži breeder-a ).
Na stranici pak Grada sjemena, plaćeno karticom, 16.04. poslali 23.04., dobio 28.04. običnom poštom. Poštarina 9 EUR, na potrošenih 34 EUR-a dobio 1 freebie koji sam sam odabrao ( može i 2 na ovaj iznos, biraš sam ) i dva dodatna od breedera ( u originalnoj ambalaži i te menke i sve ostale). Još iskoristio promociju Sweet seeds-a ( 3+1 i 5+2 ) - kod kupnje na obje stranice. Dobio i rizle i neke stickere.
Podosta mi je bolje iskustvo kupovanja na ovoj drugo opisanoj stranici, i zbog brže dostave, bolje komunikacije, odličnih filtera za odabir na stranici, apsolutno i zbog mogućnosti da ( veliku većinu ) kupiš po jjednu menku, nije obavezan paket. Isto tako nude i opciju gdje im pošalješ link na stranicu na kojoj si našao isto sjeme jeftinije i oni korigiraju cijenu, prodaju ti po toj koju si pronašao. Iskreno, nisam to iskoristio iako sam pronašao i jeftinije.
Ne znam koliko i jeli uopće to išta govori o stranici, ali još bih dodao da od 9 sjemenki stavljenih na klijanje ( sweet seeds 5 i original sensible 4 ( sve autosi ) ) proklijalo 6 , nakon stavljanja u zemlju izašlo 5 (3 ss i 2 oss ), lindine tek slijede, ako nekog zanima, javim naknadno.