Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Došlo mi u petak, sve uredno i diskretno, kao što vidite ima vrlo malo informacija, tj samo par vaših informacija za dostavu i tjt, ja zadovoljan.. Radi se o RQS.
Herbies vise ne salje za srbiju.. odgovorili su mi zbog korone.
Nasa posta radi posiljke do 10kg, nista mi nije jasno
A salju i dalje za italiju recimo wtf
Do sad sam samo od njih narucivao zbog stealth paketa uvek ga odrade bez greske
plus su ukinuli BTC placanja, tako da jbga bas
Tko zna kakva nas situacija čeka za mjesec-dva-tri, naručio danas s RQS još:
x2 Candy Kush Express (Fast Flowering)
Od prošle kupovine imao kupon tako da sam sad dobio s ovom narudzbom free x3 sjemenke.
Bolje da sjeme stoje u mene doma, tko zna što če biti, plus ove godine nista od turističke sezone, tako da izgleda da ce cijelo ljeto biti poljoprivreda
Da li dobijam nesto po pitanju sigurnosti, tj da li su vece sanse da semenke stignu tako sto ih napolju neko uzme za mene i posalje privatno, umesto da mi salje banka direkt?
Hvala
trebalo bi da je za nijansu sigurnije, al na kraju ti sve zavisi od carine, pa kako prodje. jedino sad ako ti neko kao rodjak salje neki paket, pa unutra da zaturi
to ti je drug tek 11 radnih dana, mene je fernando mailom obavijestio da robu šalju ali da je lifra 5-15 dana (to je bilo prije 15-tak dana), strpi se još malo trebalo bi stići.
pa i jucer je na tom istom sajtu pisalo da nesalju zbog korone a danas opet salju,imam ja vremena cekat neg se bojim da se nezagubi a i zato sam uzeo drugu narudjbu sa trekingom pa ak se zagubi oni salju pomovo.
evo idem ja provjeriti..... problem na vidiku, od 24.03. nema update na stranici zadnje narudžbe....
a skoro 1000 mrtvih u 24h u španjolskoj..... možda je i fernando partija vjerovatno nije ali situacija im je shebana u zemlji svakako.
Pa sponzor H šalje i dođe za 2,3 dana. Jedino nemože se platit pouzeču, samo karticom ili uplatom na njihov račun. U Španjolskoj je kaos i roba če doči, jedino je pitanje, kada!
Neko je gore pomenuo pouzece, zar ima neka banka koja posluje na takav nacin? Osim pada na carini, placanje preko kartica je razlog zasto ne narucujem direkt.