Napravio bih ja na RQSu profil ali nema opcija za drzavu Srbija.Pa zasto ne napravis profil? Nece te niko pojesti
Imas i gore sponzore vutre pa probaj kod njih
Napravio bih ja na RQSu profil ali nema opcija za drzavu Srbija.Pa zasto ne napravis profil? Nece te niko pojesti
Imas i gore sponzore vutre pa probaj kod njih
A moze biti da ne prihvataju placanje karticom iz srbije, kao npr. sponzori I masa online shopova...pokusaja placanaj,iz SRB.
javi se u privatnoj poruci.Ja godinama narucujem,placam preko neta..stize sakriveno,i ozbiljna firma.Pa ako se nisi snasao,pusti poruku i dacu ti sajtNarucio bi si sjemenje po komad sa jednog sajta...OG Kush, NL i Blue Dream!! od kud? moze i u inbox..hvala
Plasim se da si u pravu,ne znam kako da kupim bitcoine,pa da probam tako.
pomagjte jel znate jos neku banku sa stelt posiljkom,i jos da prima kartice iz SRB !
seedsman i FastBuds naj sigurniji,ja preko FasBuds bank sam redovan,i uvek stizeA jao ja sam pogresio, mislio sam da je ovo tema za seedsman, ali uglavnom, ako je seedsman onda se opusti, ali ako je neka druga banka, moja preporuka je da im pod hitno pises mail i kazes da hoces da cancelujes order jer si pogresio, sto je sigurno sigurno je, a sledeci put se spremi kako treba
neka banka neda d kupujes ako nisi podeneonzahtev za online kupovinu.Ja preko moje banke odem na online bank,kupim eure online i platim.Imam problem da platim visa internet karticom,a validna je kartica,proverio sam sa bankom.Stalno mi izbacuje error prilikom pokusaja placanaj,iz SRB.
Skoro sam narucio(iz Srbije sam),mozes kreditnom karticom,bitkoinom ili cim vec na seedsmanu kupitiDragi svi, zainteresovan sam za kupovinu ne više od 3 semenki putem Interneta.
Mesto isporuke Srbija.
Upućen sam da mnoge kuće šalju u diskretnim pakovanjima.
Konkretno me zanima da li je neko iz Srbije skoro imao iskustva sa online kupovinom i da mi da savet odakle i ja da kupim.
Molim za isključivo ozbiljne odgovore
Kako da narucim, mucim se ceo dan oko toga koji god seedbank da probam nemaju dostavu za Srbiju pompozi mi dok je crni petakLjudi naručujte semenke ko se nije opskrbio za sledeću sezonu! Popusti svuda, Dinafem duplira sve što kupiš. Navali narode, još malo pa nestalo!
Nemam pojma, nisam u Srbiji. Trazi tu po temi, mora biti.Kako da narucim, mucim se ceo dan oko toga koji god seedbank da probam nemaju dostavu za Srbiju pompozi mi dok je crni petak
u ne znam stvarno,nisam narucivao od njih@NepoznatMladic3
Hvala na savetu.
Imas li info da li je hempatia pouzdana za slanje u Srbiju?
Pozdrav