slobodno naruči, sve radi provjerenoPozdrav,vidim da ima sajt kanabis u HR da se poruci seme,dali je neko porucivao sa tog sajta?
Strpljivo samo,zna da bude paket po 7 dana na carini,opustise i bez panike...22.01 I KAD PROVERAVAM PRATNJU POSILJKE JOS UVEK STOJI DA JE U PROCESU PAKOVANJA ZA POSTU KOD MENE...AKO STIGNE..INACE CARINA NOVOG SADA
IMAM PITANJE.POSLATE SU MI SEMENKE IZ SPANIJE 12.01,NA CARINI SU OD 22.01 I KAD PROVERAVAM PRATNJU POSILJKE JOS UVEK STOJI DA JE U PROCESU PAKOVANJA ZA POSTU KOD MENE...AKO STIGNE..INACE CARINA NOVOG SADA?HVALA
zaboravi na posiljkuINACE CARINA NOVOG SADA
I sta si sad s time postigao/postigla? Dajte ljudi neki konstruktivan komentar, argument stogod. Koliko bi nepotrebnih postova bilo kad bi svi pisali "ne sviđa mi se" ili "ne slazem se". Daj razlog zasto je tebi to 'dislajk' i ponudi nam onda bolju soluciju, ovdje smo svi da si pomognemo. Ne znam, mozda je mene uhvatilo kravlje ludilodislajk
IMAM PITANJE.POSLATE SU MI SEMENKE IZ SPANIJE 12.01,NA CARINI SU OD 22.01 I KAD PROVERAVAM PRATNJU POSILJKE JOS UVEK STOJI DA JE U PROCESU PAKOVANJA ZA POSTU KOD MENE...AKO STIGNE..INACE CARINA NOVOG SADA?HVALA
Tehnicki, mogu ti i za sjeme natovariti, jer zakon je jasan i po tom pitanju.Ali vjerujem da im se neda oko toga zajebavati.Ja sam iz Hrvatske, ali ako toliko dugo stoje na carini, sumnjam da su prošle. Zašto iz Španjolske? Nama dodju, jer smo u evr.uniji, pa su slabije kontrole. Uglavnom, ako te netko išta pita, pravi se englez
Za sjeme ti nemogu ništa, jer nemaju thca u sebi, a i mogu biti industrijske!
Kada pišeš velikim slovima, nitko ti neče odgovorit, jer u pravilniku ti je, da to znači, da se dereš! Ne samo tu, to je tako. Ja te razumijem, isto nisam znao!
Sretno i nadam se, da su se samo zagubile!