Sa kojim tipovima posiljke ste imali problema u Srbiji? Posto realno ako je u originalnom pakovanju i u koverti no shit da ce provaliti sta je unutra, sta bi sa onim opcijama za diskretno slanje?
Sa kojim tipovima posiljke ste imali problema u Srbiji? Posto realno ako je u originalnom pakovanju i u koverti no shit da ce provaliti sta je unutra, sta bi sa onim opcijama za diskretno slanje?
Nisu prosle ni neregistrovane posiljke?U Srbiju prođe jednom, pa 10 puta zaglavi. Sve opcije slanja su izvalili. Zadnja dva puta od različitih firmi...dva puta informativni razgovor u muriji. Tu sam stavio tačku, seo u auto i prešao 1700km do EU i nazad. Pljunuo sam par stotina evrića više...ali mala je to cena za spokojnu glavu.
nece oni, donece ti postar ako prodje carinu.,na sajtu pise kao licno oni donosena kucnu adresu,pa mi to cudno malo.
najbolji je da sam odes i kupis sta te zanima, eventualno da ti neko donese. ostalo sve ti na isto dodje, stize ako prodje carinuKoji je nacin porucivanja najbolji i najsigurniji,bar kad se radi o Srbiji?
Ajde cisto javi kako si prosaoUpravo porucio preko hempatije,iz Srbije sam,valjda ce stici bez problema.Jel ume neko da objasni kako stize posiljka,na sajtu pise kao licno oni donosena kucnu adresu,pa mi to cudno malo.Hvala.Poz
Koji je nacin porucivanja najbolji i najsigurniji,bar kad se radi o Srbiji?
posalji im mejl i pitaj..Ajd da pitam opet jel se može u Osijeku kupit sjemenki?
Registrovana posiljka ili ne? mislim, da li si imao tracking number?Samo da javim da mi je i druga porudzbina od Nirvane stigla, ovoga puta sam cekao malo vise (10 radnih dana, prvi put 5) ali bitno da je sve OK i da i dalje prolazi.
Ne odgovaraju na mailp
posalji im mejl i pitaj..