Prvi put sam naručio sjeme ove godine i to iz seedsman-a. Bubble Kush Auto i Frisian Duck, stiglo zamaskirano kroz 5 dana u BiH!!!
Savjet, obvezno platite stealth pakiranje što je dodatnih 8€ i ako vam je već plijenjeno izaberite neku drugu adresu!
Imate izbor plaćanja, kešom (pošalješ lovu poštom oni tebi sjeme), plaćanje bankovnim transferom (ne preporučujem) ili kreditnom karticom kako sam ja, diskrecija zagarantovana. Pošalju paket koji i na rengenu izgleda OK!
U procesu sam odluke za dodatno sjeme sebi i bit će Aurora Indica od Nirvane, iskustva govore da je odlično sjeme i odličan site za kupovinu!
A to koje sjeme naručit, malo istrašite forum ovdje, pogledate vrijeme kakvo je kod vas i onda na bilo kojem siteu izaberete odgovarajući perio cvatnje. Netko reče nemoj sativu! I ja mislim da za kontinentalnu klimu nemože sativa, ali uzmeš neki automatik i uživaš u približnom kao sativa!
Također, malo naviknete poštu da vam dostavlja razne paketiće. Ja na primjer kupujem na ebayu svakakvih gluposti od 1-2€ i već pošta zna da stalno nešto stiže! Ali ako jednom ne stigne sjeme, zaboravi tu adresu i ime poručioca, najbolje da netko iz holandije donese!