Kao prvo,juce sam postovao ovo ali je obrisano zbog backupa zbog ovog DDoS napada,tako da ,evo opet.
Citiram sebe da znate o cemu se radi. Elem, menkice su mi stigle iz seed-city,narucio sam postom iz SRB,poslao sam im pare uz porudzbenicu skinutu sa njihovog sajta. Samo treba lepo da se izracuna koliko kinte treba da posaljes (semenke+postarina+nadoknada zbog placanja u evrima i castio sam ih par centi)! Sto se vremena tice,trebalo je 2 nedelje da stigne njima pismo,par dana dok su spakovali to, i 2 nedelje je putovala posiljka u Srbiju (oni su inace iz Engleske). Moram da napomenem da sam izabrao najjeftiniju varijantu postarine (3,5 GBP) i da dodam da im je tehnicka podrska extra! Brzo su odgovarali na moje mailove,i dosta pomogli oko obracuna cene. Nadam se da necete shvatiti ovo kao reklamu,ovo je samo moje iskustvo sa tom seedbankom,koje moze da pomogne mnogima koji kao i ja nemaju mogucnost (ili ne zele) placanja kreditnom karticom! Poslato mi je u jednom DVD omotu seme,neke nalepnice njihove i kupon za 10% popusta za sledecu kupovinu. Evo i slicica kako to izgleda. Toliko od mene za sada,nadam se da sam pomogao nekome!