malo sam još istraživao sistem naručivanja kod aliena i otkrio sam da sam ja grešku veliku napravio,kod odabira načina plaćanja sam automatski stisnuo visa neobraćajući dovoljno pozornosti da postoji i visa debit,što u biti i jest moja visa electron kartica.obavjestio sam alien o tome i tražio da mi ponište naruđžbu i da me obavjeste,kako bih mogao ponovo ispravno naručit.iako mislim da bih mogao odmah ponovit kupovinu,jer stvarno su spori u odgovorimaimam jedno pitanje
jučer sam naručio sjeme kod aliena sa plaćanjem visom,poslje nekoliko sati dobio sam mail"card doesnt work, or u entered wrong details...?"a na onom santu expres piše Payment status:Waiting for bank authorization.
ono na mojoj visi karti ima dosta love i normalno plaćam na paypal tak da mislim da nije do kartice.poslao sam im već par mailova ali nema odgovora.već sam kupovao kod aliena ali još nisam imao visu pa sam uplaćivao na njihov račun i sve je bilo ok,to bi im opet predložio ak se jave al da prvo ponište prvu naruđžbu.
možda trebam bit samo strpljiviji i pričekat par dana,ili šta da radim?
Zašto misliš?
da završim svoju priču,još jedan put sam probao naručiti sa visa electron debitnom karticom sa 100% ispravnim detaljima i odbijena je.e onda sam uplatio na njihov račun banka je još svoju transakciju naplatila 85kn i stvar je došla za 5 dana.malo sam još istraživao sistem naručivanja kod aliena i otkrio sam da sam ja grešku veliku napravio,kod odabira načina plaćanja sam automatski stisnuo visa neobraćajući dovoljno pozornosti da postoji i visa debit,što u biti i jest moja visa electron kartica.obavjestio sam alien o tome i tražio da mi ponište naruđžbu i da me obavjeste,kako bih mogao ponovo ispravno naručit.iako mislim da bih mogao odmah ponovit kupovinu,jer stvarno su spori u odgovorima