Boks sam narucio preko njih,
Kanab.org je seed preprodavač i nema grow opremu. Kad ima nešto od gnojiva,to da na akciju po smješnim cijenama.
Baš sam gledao i sad ima Advanced nutrients,ali po 20-30% večim cijenama(nešto i više)!
malo sam skeptičan zbog tog plaćanja unaprijed, al mi je super što pređu granicu i onda pošalju paket...
Dučan je u Koprivnici,tako da ne znam kad su stavili granicu
,jedino ako nisi iz Hr....
U Hr se online prodaju pod kolekcionarski proizvod,ima u Osijeku i još par,ali kako nisu sponzori,ne smijem ih reklamirat!
Uzimao sam od dotičnoga i nemam ljepa iskustva. Jako loše klijanje,a na upit,dobijem odgovor,"kupi negdje drugdje" ??
Znači dam mu 1000kn,a od 13 sjemenki,6 nije pustilo klicu. Free sjeme ni jedno(od početka klijam isto. U čaši vode(24-48h pa u zemlju) i od Hempatije imam skoro 100% uspjeh). Hempatija,Soma i Herbies su odlični i ne kužim,čemu neke ljeve,privatne stranice gledate. Njega boli glava,jer klija ili ne,a i da dođe do problema,promjeni firmu,a i to ionako radi,da nije u sustavu PDVa,ali to je druga tema(loša politika)!
Znači,ne brini za novce,to ne smije,ali smije davat čorke. To su moja osobna iskustva,tako da me nemojte krivo shvatiti!