Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Znate li da li ima neki shop u Budimpesti da se mogu kupiti menkice? Trazio sam po netu i forumu pre nego da sam ovde pitao ali nisam nasao :S . Stey high
ee pozdrav do sad sam ugkavnom uzimao od seedsmena i nikad nisam imao problema.. jednom samo kad su bili oni locdowni od korone 2 ipo mejeeseca nije stizala posiljka zalio sam se i poslali mi novu plus mi stigla i stara u medjuvremenu tako da sam odlicno prosao... e sad ovaj seedstockers me namamio opasno sa ovim cijenama pa me interesuje koliko ti je kostao siping za srb i kolko dana si cekao da stignu
i ako neko moze iskustvo da podijeki sa seedsstocker klijavoscu
Prvi put su posalali bez stealth pa su me zvali sa carine. Posle sam im pisao i poslali su drugu. Sve stiglo za dva dana i ako sam izabrao najjeftiniju opciju, a stealth im je bio top. Za klijavost ne mogu da garantujem jer mi je od tri proklijala 1. Uglavno brzi su.
Ma jasno sve. Nisam bio usmjeren bas na cijenu toliko, koliko na same sjemenke. Rijetki su da imaju frisko stalno na stanju. I onda jos kad hoćeš neku neobičniju sortu, dobiješ bakino sjeme Preporuka, kupovati top selere i “fancy” u modi sjemenke od banaka. Sve sto je specifično direkt od Breedera. Barney na primjer.
jako sam se razočarao sa Seedstockers-svaka 5 sjemenka uspjela-ajde svaka treća.... i svidjeli mi se BCN CRITICAL 2.0 i Northern lights-drugo sjeme mi bilo baš li-la....OG K skroz loš
Kupio sam s Hempatie i ok
Bizzo vi ste me zainteresirali za dosidos33 -zbog smoke reporta-volio bih bolje istražiti strainove koji su ukusni-vočni za pušenje-bublegum-blubery-fruit spirit itd. Nemam baš previše iskustva s tasty sortama
ako možete koju preporučit-neku mmmmmmm finu -njamiii ???
Dos je ok. Ima vocni miris i okus. Moras doduse pogoditi feno. Jedan ima jedan nema. Barem kod mene zadnji grow. Nedavno sam probao Somango i Lavander. Okusom, mirisom nisam do sada tako sta probao. Moguce doduse jer je uzgojeno organik. Evo ove dvije pa vidi.
Stiglo mi je pismo iz Herbiesa, trebalo mu je dvanaest dana iz ES u RS. Nije ni otvarano koliko ja mogu da procenim, a inače sam se i ja prvo razočarao jer nisam odmah mogao da provalim gde su menke, i tek posle par minuta pomislim a da nisu tamo,..... i stvarno su bile tamo.
Tako da svaka čast ljudima iz herbiesa na maštovitosti...
Evo da budem prvi s recenzijom od Soma Seeds. Iskreno, najbolje shoping iskustvo do sada obavljeno putem interneta, a kupujem vec preko 10god.
Sve ljepo i sigurno spakirano, posiljka je cekala spremna, sve dok transakcija nije prosla. (kupovao sam prvi put s kriptom pa je trebalo cekat 3 dana.)
Sjeme takođe vrlo kvalitetno upakirano, mislim na originalna pakiranja, jedno od najboljih pakova na trzistu.
Soma je također pokazao ljubaznost i velikodusnost, izasao mi je u susret i uslisio moje želje, isto tako nije skrtario ni na poklonima. Svaka preporuka, mozda jest malo skuplje, ali isplati se sigurno. Isporuka je trebala manje od 72h da stigne do mene
Hvala Bizzzo na asistenciji, And thank you Somaseeds for being kind and generous.
Auuu vidi regularki, svaka cast na odabiru, neka se namnoze da budu sve te kutijice pune
Btw Soma ima jednu veliku limenku (3x vecu) u kojoj cuvaj svoj daily stash, stara je preko 20 godina
Biti ce prasenja samo tako, prasit ce se kod mene sljedecih 2 god, taman dok ovo isprasim dode nova tura
Meni bi dvije ovakve mozda mogle biti taman. Jedna preko dana, druga poslje 17h
Pozz za vutrase,citao sam par zadnjih strana,odluka je pala na sponzora,najvise zbog preporuke clanova.
E sad,ima li neki bonuscode ili slicno,a inace ovaj auto-mix sam zapikao.
Stiglo mi je pismo iz Herbiesa, trebalo mu je dvanaest dana iz ES u RS. Nije ni otvarano koliko ja mogu da procenim, a inače sam se i ja prvo razočarao jer nisam odmah mogao da provalim gde su menke, i tek posle par minuta pomislim a da nisu tamo,..... i stvarno su bile tamo.
Tako da svaka čast ljudima iz herbiesa na maštovitosti...