jao al sam Naj*bao... ljepo danas sam na ljekarskom popusio al bas ono fino... inace sam veci hemicar nego biolog i sve je bilo dobro do dolaska kod glupog neuropsihijatra koji je roveci po starim nalazima nasao na nalaz psihologa u kojem je pisao da sam u srednjoj skoli bio "konzument", drugim rjecima rasle su mi liske po glavi umjesto kose, i zbog prirode posla mi je dala da radim test na narkotike, za hemijuu se nebrinem puno posto ona navodno izlazi iz sistema za max 3 dana. ali ovo... biolosko cudo prirode me jebe pravo. iskreno tjesi me to sto uopste sada neduvam mnogo, duvo sam za novu godinu da se malo "spustim" i prije tacno dvije sedmice. imam nacin na koji mogu da dobijem od prilike barem sedam dana da se malo ocistim... prelistao sam ovu temu od a do z i naucio mnogo stvari... ali opet treba mi neko iskusniji sa testiranjem da mi odgovori na neka pitanja, tj:
ako se budem cistio caffeinom, vodom, cajevima i ugljenim tabletama skljedeci sedam dana kakve su mi sanse???
evo planirao sam ovako da odradim od danas da pijem tablete ugljena, zaljevam se sa 5 l vode dnevnno+uvin caj+ dosta kafe uz to da pijem po 4 tablete aspirina dnevno a dan i tokom dana kada mi je test budem pio 8 tableta aspirina dva dana prehodno da jedem mnoogo masno i da uzimam niacin, posto je poznato da on smanjuje razlaganje masnih celija u tjelu a thc se naravno zadrzava u masnim stanicama, i planiram jos da saletim koji gram kreatina i b komplex da bi mi mograca bila uvjerljivija.... pa kontam kakve su mi sanse da prodzem ovu budalastinju