Ovako, koristio sam dosta gnjojiva od čega je pola samo onoga što je popularno meďu growerima, neke nisam vidio da ih itko uopće spomije iako je "rotex", NPK 5-46-6 koji imam u zadnja 2 growa i mislim da je on zaslužan za 30% veći urod u cvetu samom,najviše što se gustoće cveta odnosno masu. Ja sam ga dobio od proizvođača jagoda s kojim osim nekog superkupog željeza također granule, dobiva najbolje moguce rezultate, Imao sam ranije" Alga atami C organic, i Supervit ", jedino od onog što je ovdje poznato, "Siapton", dušično gnjojivo tekuće loje se daje u poljoprivredi,a naviše se koristi prilikom sadnica rajčice, krastavca, paprika i svega ostalog što se iz posuda u kojima su sijane ,meni najpoznatija shema s potapljanjem onih stiroprlol kontenera u bazen u kojem je smješan siapton u odnosu 1L( boca) na 100L vode. Osobno sam radio više puta taj posao, odgovorno tvrdim da potapljanje u "Siapton" daje sadnici i korjen i pomaže USPJEŠNO odradit bez stresa, zdrav izgled i boost rasta, boju., jedino da spomenem da kod automatica nisam imao bas nikakve koristi od njega vec mi je vjerovatno da i skoro ubije biljku dušikom uz ostale stvari a ja sam primjenio pozitivan ućinak kod foto biljki od domaceg sjemena i preporucam svakom.
Problem je mi je isto znao bit što na svim preparatima osim rootexa pisalo " od pocetka moze svako zaljevanje",
Alga C-, Supervit, rootex, Verde, i Plantela zemlja, 2 autosa ww i bublegum - 177g cveta, nezz koje je najbolje ali to su moja iskustva i sigurno će te pružiti svojoj biljci bar 80% ukupno od svega što treba. Sada sam htio nabavit starter kit ali nisam uspio, u poljoapoteci , jedino tekuće gnjojivo koje su imali je bilo "Plantela Universal 7-5-6, i uz nju samo rootex i supervit, trebam visoki "K"ali baš nisam pri lovi i morat ću izgurat izgleda s ovim što imam. Samo sigurno je da mi je prva stvar "GhE" ili "Advanced nutrients" ili "Biobizz",