Ja sam odusevljen sa RQS i njihovim stealthom, od njih samo narucujem bas iz tih razloga uvijek stigne i nikada problema sa sjembama
Mislim da je to vezano radi trenutne situacije sa COVIDOM, nadam se da će se uskoro moći.u zadnjih nekoliko dana nije moguce narucivati za podrucje hrvatske, zalosno., odnosi se na stranice sponzora istaknutih na vutra.org ,
Kako ne, ja sam jučer naručio?
[/QUOT
svaka cast, neznam sa koje stranice ja sam probao sa one 3 gore navedene, pa kazu offline ili disabled for croatiaKako ne, ja sam jučer naručio?
ima da ali su offline...nitko ne odgovara, ako nisam u pravu sry, ja nemogu u kontakt nikako stupit..jedino jos nisam zvao na telefon ih..mozda i to kasnije budem, cekat cu jos maloPa nemoj se registrirati onda, imaš i checkout kao guest
a jesi li bio registriran od ranije....jer meni ne dopusta registraciju uopce.,Ja sam narucio preko hempatie, sve normalno radi
evo ovih trenutaka m je stigao email odgovor od hempatije , da se moze slobodno naruciti , imali su nekih malih problema ujkutro sa webom., rjeseno.,Nisam, ne moras se registrirat da bi narucio
upravo tako, hocu solo bubnut dve tri pa kako ispadne , svejedno mi je.Bok, evo ja dns narucio sa hempatie i cuo se telefonski s njima...
Zauzeti su do boli, kolko sam shvatio, ali i ducani u ZGU ili nemaju proizvod ili se ne javaljaju..
Posljedica korone je da se cjena digla (barem kod mene) , pa je mozda vecina ljudi pocelo razmisljat o solo ugoju....