Slazem se sa tobom. I ja planiram ugasiti fb. Ide vreme napred ali mislim da nije zdravo nono stop kaciti privatne stvari da svi vide. Kad tad ce to nekoga kostati. Dobara je ova Vutra.org svasta naucis ne samo u vezu trave.
Ne planiraj, nego gasi ukoliko sad odmah. Dozivjeces preporod, i olaksanje u zivotu.I ja planiram ugasiti fb
Hempatija salje iz hrv bar je tak bilo prije par godina kad sam narucival.za sad neznam od kuda ide 70 % sam da je i daljje tak.Cekj druze mislis da su na carini otvarali tvoj paket?planiram poruciti nesto.iz hempatie ali sad mi nekako sve ovo ne uliva poverenje.
Mislim da je najbolje da prvo ako se nisi javio javis seedmenu za refund ili da ti opet posalju sjemenke na drugu adresu ne znam ali svi govore nemoj nikad na istu adresu pa eto pretposatvljam jer ti je onda adresa zabiljezena ne znam ali ima mi smisla da samo kupis na drugu adresu ako ti nista dosad nije doslo tesko da ce ista doc sretnoPozdrav vutraši...Ja nisam dobio semenke od Seedsmana..Niti sam dobio ikakvo obaveštenje od bilo koga...A pre 10 dana, u svim novinama je pisalo da je carina otkrila semenke droge, bla, bla....To znači i moj paket je otvoren...Kako se ponašate nakon što su vam zarobili semenke? Da li smete i dalje da sadite kod kuće? Meni je ovo prvi grow, i sada neznam da li sam " otkriven" za sva vremena ili ipak smem saditi? Kakva su vaša iskustva?
Austrija je blizu npr. Bec ima specijalizirane radnje za prodaju semenki i opreme ima sta hoces,povratna karta autobusom 40evr iz Srbije,iz Hrvatske je verovatno jos jeftinije.Odes na mali izlet i uzmes sta ti treba za godinu dana