kucaj na google city grow,bushplanet wien
Iz Bosne i Hercegovine sam!Od kuda ste, ako smij pitat. Hr. Sr. Slo?
Ma kakvi,ovaj moj ortak nije imao ni semenku kod sebe,kamoli gandzu...izdimili taj i on bacio i DROT uhvati kao da je Judge Dredd.A sto se tice tog tvog ortaka to je DELO vec,da se ne lazemo.Ne znam koja je tacka,ali glasi "Omogucavanje mesta za uzivanje opojnih sredstava" i to PLUS maloletnici,nije zezanje.Sto se tice amera ja znam da je legalno u Kaliforniji u Koloradu i na Aljasci,drugo nigde koliko znam...i to u Kali je legalno u med.svrhe i tri biljke za kucu i to je to.Nas zakon je ku.ac po meni.Pa kad gadja drotove pikavcnima a kod sebe ima trice ,
Moj drug je pao , nije ni pusio ni imao , pao za omogucavanje uzivanja droga maloletnicima , u prevodu pustio drustvo da vari kod njega , tap , i to ne malo , pravi tvorza
A ima i drugacijih iskustava , ja sam recimo pao na grani , nasli mi, u joj , e to je vec malo problematicniji scenario , i nista puste me
Znam tih prica gomilu , i poenta je uvek jao sto nam je zakon los , ne znaju ljudi , kao u americi je legalizovano kod nas nije , sta ce njima stealth grow kad je legalizovano. Chemu filteri .Bar ja koliko sam video , svi se oni kriju . E sad mozda se kriju zbog drugih razloga , u najmanju ruku zasade 6 a imaju dozvolju za 5 a ko zna sta je . Meni je ovaj nas zakon ok , oce vuchko da klepi po navhcaniku pa se mora kriti ali to je to
sta bre pricas???Meni je ovaj nas zakon ok , oce vuchko da klepi po navhcaniku pa se mora kriti ali to je to
kakav je bio zakon do 2003?sta bre pricas???
zakon do 2003 je MOZDA bio ok, ovo sad je uzas.
da li si citao nove clanove?
dok se ne dekriminalizuju male kolicine i uzgoj tri biljke nema napretka, TACKA.
ma skoro da nikog nije bilo briga 90ih sta ko radi, samo da ne pravi probleme, ako ti nadju do 3 grama samo ti uzmu i uniste/izgaze na licinom mestu, ako si ok lik ni ne privode te, maks je bila prekrsajna prijava.kakav je bio zakon do 2003?
He he, znam da sve zvuči dobro nategnuto, evo i ja sada kad pročitam vidim da izgleda čudno!@TEHACEOSAURUS
3 puta slao a nije ti palo na pamet da uzmes tracking pa da znas gde je zapelo nego si chekao da tvoj "rodjak" pokrene istragu i ,stopira je odma nakon toga , a on je cekao 3 puta da nadje , nako po srpski pa da te opomene
ma da ..
A seed bank ti je poslao opet , onako na rec , posto tamo pise negde kod doplate za tracking , da kupac bez tracking preuzima odgovornost za nestalu poshiljku, ( u zagradi izuzev THCsaurusa on moze sta hoce )
Posto si ti uzoran gradjanin, moralna gromada , iskren bez skrivenih motiva ,tebi shalju opet ne pitaju zasto .
A sve to i da mi je jasno , te godine koje pominjes nema ih na profilu , a tih menki 10 uopste nije toliko jeftino , a nece ni da izgura 2-3g(indoor)
Prica da ne ulazim u psihologiju , ne pije vodu
U pitanju je bujna masta naseg mladog kolege , koji radi outdoor sa domajom ,
Ocigledno onda imas menke i sta ce ti .Nije to za tebe , to je za nas druge , koji smo toliko ugledni u uzorni gradjani da ne znamo ni gde da ih nadjemo
pa drugu opciju nemamo . Ili je to ili je nista .
A ti imas pa uzeo nas da plasis koji nemamo , izmisljas price mislim nije uredu