Tesko je reci ovako na prvu od cega je vasem ocu lose ali dolazak kontrole sigurno svakom bolesniku tesko pada e sad koliko to ovisi o osobi. Jeste sta mijenjali kad mu se stanje pogorsalo?
@cill,
@mario339
Jucer je tata ima msct pa je moguca nervoza. Sad cekamo nalaz. Zadnji msct je bio u 7 mjesecu koji nije pokazao metastaze, ali je tumor bio velik. Od tada, kao sto rekoh, promjena prehrane, ulje, b17, graviola, aloa, noni, ahcc i psa je bio sa 700 pa na 8, ali je opet u dosao do 49 iako smo vec na 25 digli na gram i dalje se dizao do 49. Dodali smo CBD prije 20-tsk dana pa cemo ici na psa u ponedjeljak. Ali radio je nedavno MR i nema niceg, cisto je. A lani su uz MR nasli metu na ledjima, operirali i rekli da nece na noge, a moj tajo hoda i po par km dnevno, vozi... stvarno je borac. E sad da vidimo jos i taj msct.
U pravu ste mislim da je bila nervoza, ali u ovakvim situacijama covjek reagira na svaku sitnicu. Svi smo prestravljeni i u strahu vec 9 mjeseci. Koristili smo 60 grama od 07.07.-06.10. Poslije 3 zrna rize, ali kao sto rekoh psa dosao na 25. 13.01. Opet na gram, a 28.02. psa 49. Dodali smo cbd 08.03. pa cemo vidjeti sad... stvarno ne znam. Da, znam u pravu ste, psa moze i zbog drugih stvari rasti.
Oprostite na ovako opsirnom pisanju i ponavljanju, ali ocajna sam. A ni ne znam gdje sam sto pisala, jer mi je ovo prvi forum u zivotu pa eto htjela sam da vidite tocan tijek svega...ali evo drugi tjedan cemo biti pametniji.... a minuta godina
Hvala puno