Pozdrav svima,nabavila sam spricu kanabisovog ulja i htjela bi krenuti sa terapijom kod moje bake. Naime ona ima Parkinson, pa me zanima koliko da joj dajem,dal postoji ikakav isproban tretman, kao sto postoji za karcinom? il da samo krenem sa 1/3 zrna rize pa da vidimo kako ce tijelo reagirati
takoder me zanima ako je tko koristio Cannabis vape pen? unaprijed hvala na odgovorima
Kakvo je ulje, imate kakve podatke ? Probajte prvo na sebi tako da znate kolicinski jacinu i prilagodite trenutnom stanju svoje bake. Da joj prvi put ne bude prejako pa se prestrasi i onda nista od svega. Budite uz nju cijelo vrijeme.
Ulje bi rebalo biti od indica sorti, tako da se odmara i spava. Ne bi bilo lose da je omjer thc:cbd 1:1 u ovom slucaju, a mozete uvesti i dodatno cbd ulje uz ovo koje imate. Preporucio bi vam da si napravite biomix kapsule ako ste u mogucnosti, imate ovdje na forumu sve objasnjeno, pa procitajte.
Neka se baka bavi fizickom aktivnoscu koliko moze ako moze, neka sece na svjezem zraku, da organizam dobije vise kisika.
Uvedite prehranu bogatu svježim voćem, povrćem i integralnim žitaricama. Umjereno treba koristiti proteine i nezasićene masti, a smanjiti zasićene masti i šećer.
I neka pije dosta tekucine, cesto po malo. Stariji ljudi gube osjecaj za zed tako da se dogada da i nisu hidratizirani dovoljno a ovdje je i to bitno.
Vaporizeri su odlicna zamjena za pusenje, naravno ako su donekle kvalitetni...a ima ih stvarno svakakvih vrsta pa istrazujete malo koja vrsta bi vama najbolje odgovarala.