Nije previše ako ona dobro podnosi. Ako na 1.5 g bude i dalje normalno funkcionirala polako podižite i do 2 g.
pa i odgovorio ti je neko iskusan radim ulje skoro pa na mjesecoj bazi
gorilo ti je i dimilo jel ima klorofila jel koristis alkohol koji je kao otapalo najmaje otrovan i ako e ishlapi ali i jako dobro otapa klorofil koji u izradi ulja gori i na nizim temperaturama proces izrade ti je uredu ako ulje uspavljuje to je pokazatelj ako ista da ima thc a samim time su i ostali kaabinoidi unutra netrebas nista dodatno isparivat
Mojoj zeni. Jedno desetak puta.
Povracanje, treskavica, vruce, hladno, proljev, osjecaj ko neka paranoja....
Pocne samo od sebe iako se ulje redovito uzima (gram, gram i pol). Ulje je od indice.
ja mislim da kada se koristi etanol da se hlorofil moze smanjiti tako sto pre ekstrakcije zamrznes cvetove usitnjene a i alkohol ostavis da prenoci u zamrzivacu i onda skoro nimalo hlorofila i biljnih voskova povuce u ulje. a i tih malo hlorofila se da resiti tako da se rastvor pre isparavanja ostavi malo na suncu ili mozes i pod recimo led sijalicom jel hlortofil reaguje na svetlost i razxgradi se bar ja mislim da bi tako trebalo bitijel ima klorofila